Rămâi conectat

Curier Județean

Polițiștii din Alba au aplicat, în șase zile, aproape 1.000 de amenzi șoferilor. Peste 370, pentru viteză

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultima săptămână, poliţiştii din judeţul Alba au aplicat aproape 1.000 de sancţiuni contravenţionale, în cadrul acţiunilor ce au vizat creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.  

actiuni scoli politia alba01În perioada 19-25 septembrie 2016, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii din structurile de ordine publică, au acţionat cu efective suplimentare, pentru creşterea siguranţei rutiere şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Au fost vizate toate aspectele ce privesc circulaţia pe drumurile publice, de la respectarea regimului legal de viteză, siguranţa transportului public de persoane şi mărfuri, combaterea conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice, respectarea regulilor privind depăşirea, folosirea centurii de siguranţă, la combaterea indisciplinei pietonale şi în rândul bicicliştilor şi conducătorilor de atelaje.

În această perioadă, poliţiştii implicaţi în acţiune au aplicate 988 de sancţiuni contravenţionale, au reţinut 41 de permise de conducere, au retras 38 de certificate de înmatriculare şi au constatat 14 infracțiuni, din care 8 la regimul circulaţiei rutiere şi 6 de altă natură.

Dintre amenzi, 374 au fost aplicate pentru depăşirea regimului legal de viteză, 132 pentru neportul centurii de siguranţă, 9 pentru nerespectarea timpilor de odihnă, 21 celor care s-au angajat în depăşiri neregulamentare, 83 pietonilor, 14 bicicliştilor, iar restul au fost aplicate pentru alte abateri de la normele legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea