Rămâi conectat

Actualitate

Poliţele RCA s-au scumpit cu peste 6% în doar 3 luni

Ziarul Unirea

Publicat

în

În trimestrul al doilea al anului, șoferii români au plătit polițe RCA mai scumpe, în medie, cu 6,2%, comparativ cu primele trei luni din 2016.

rcaMai exact, prețul mediu a crescut cu 46 de lei, până la 793 de lei, arată datele publicate marți de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Scumpirea e și mai mare dacă ne raportăm la aceeași perioadă a anului trecut: șoferii români au dat cu 26% mai mult, în medie, pentru o poliță RCA comparativ cu al doilea trimestru din 2015.

Însa cum se explică această creștere? ASF susține că explicația o reprezintă majorarea daunelor.

Astfel, valoarea medie a daunei pentru pagube materiale, în cazul accidentelor acoperite de polițele RCA, a fost în trimestrul al doilea din acest an de 7.898 de lei, în creștere cu 15% față de trimestrul anterior – când dauna medie a fost de 6.874 de lei – și cu 11% peste nivelul atins în al doilea trimestru din 2015, de 7.097 de lei.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea