Rămâi conectat

Sport

Pleniceanu incert pentru jocul cu UTA Arad

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe lângă absenţele lui Al. Giurgiu şi M. Tănasă, ambii accidentaţi antrenorul unirist Stelian Gherman nu este sigur că poate conta pe serviciile mijlocaşului Pleniceanu. Acesta acuză o lovitură oarbă primită la coapsa piciorului drept la antrenamentul de joi-după amiaza în urma unui duel cu un coechipier şi astăzi nu s-a antrenat la parametrii normali, efectuând numai alergări uşoare.

Fotbalistul medieşean a devenit incert pentru întâlnirea cu UTA Arad, meci programat duminică, de la ora 11.00, pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia.”Sper să mă refac totuşi până duminică, mai am două zile la dispoziţie, momentan şansele sunt împărţite. Totul depinde de recuperare„, a declarat Pleniceanu.

Altfel, „alb-negrii” îl vor înregimenta în cursul săptămânii viitoare pe portarul Florin Toderaş (24 ani), fost la CS Zlatna şi CS Cisnădie sub comanda lui Mihai Dăscălescu, jucător liber de contract. În urmă cu câteva zile, şefii Unirii i-au reziliat contractul altui goalkeeper, Bogdan Fărcaş (fost la „U” Cluj), abia înregimentat, după ce s-a dovedit că respectivul acuza probleme medicale, fiind suspect de menisc.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea