Rămâi conectat

Politică Administrație

Pleacă inculpatul, vine condamnatul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PSD se ghidează după sloganul: ”Pleacă inculpatul, vine condamnatul!”. Criteriul pentru ocuparea funcțiilor în PSD pare a fi trimiterea în judecată sau chiar condamnarea.

Dan SimedruDe la ”doar Ponta”, inculpat trimis în judecată și premier aflat încă în funcție, caz unic în Europa, PSD trece în etapa superioară, la ”doar Dragnea”, devenit singurul președinte de partid condamnat deja de instanță. Prin alegerea lui Dragnea în fruntea PSD, social-democrații se raliază unui condamnat, dau dovadă că nu pun preț pe Justiția din România și sfidează orice cetățean cinstit din România sau de oriunde.

Conducerea PSD pe linia Guvern – partid – Parlament arată astfel: fostul lider PSD, premierul Victor Ponta – inculpat trimis în judecat; viitorul lider PSD, Liviu Dragnea – condamnat în primă instanță, liderul grupului PSD din Camera Deputaților, Marian Neacșu – condamnat pentru conflict de interese. Prin alegerea lui Dragnea în fruntea PSD, social-democrații dau dovadă că nu pun preț pe Justiția din România și sfidează orice cetățean cinstit din România sau de oriunde.

Impunerea OUG 55 a reprezentat un exemplu de încercare de a fura voturi. Dragnea este de fapt un recidivist notoriu al furtului de voturi. Prin OUG 55, Dragnea a denaturat sensul democrației în România.

Dragnea este, de asemenea, artizanul proiectului de lege al descentralizării, care a fost declarat în ansamblu neconstituțional de CCR. Curtea a sancționat intenția lui Dragnea de a baroniza România. Dragnea și-a asumat personal acest proiect al descentralizării cu scopul perfid de a baroniza România.Alba Iulia a fost ignorata, aruncata la cos si nu am avut nici o sansa sa devenim capitala regionala, asa cum s-ar fi cuvenit.

Elaborarea OUG 55 și a Legii descentralizării de către Dragnea denotă o mentalitate retrogradă, anti-reformistă, structurată în jurul unor interese de moment, meschine.

Dragnea este un schelet în dulapul PSD. A făcut parte din conducerea PSD timp de zece ani, fiind ”omul doi” și pe vremea lui Geoană, și pe vremea lui Ponta. Dragnea e un om al trecutului, nu al viitorului în politica românească.

 

Dan Simedru,

Deputat PNL de Alba

 

                       

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor! USR Daia Română are plăcerea să anunțe desemnarea lui Silviu-Mihai Moldovan, candidat pentru funcția de primar al comunei Daia Română. Cu o viziune proaspătă și un plan ambițios de dezvoltare, Silviu este hotărât să contribuie la dezvoltarea și prosperitatea locală. În vârstă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea