Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Petrecere-revelion pentru angajaţii Dedeman Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

   În această seară, începând cu ora 21:00, într-una dintre sălile de festivităţi ale firmei „Mercur” , circa o sută de angajaţi ai magazinului Dedeman Alba Iulia petrec un revelion întârziat. Potrivit domnului director Adrian Sitaru, evenimentul este organizat acum de către conducerea Dedeman împreună cu angajaţii, deoarece în perioada sărbătorilor de iarnă  aceştia au lucrat din plin. Astfel, de comun acord,  au hotărât să organizeze o petrecere pentru a marca şi ei împreună intrarea în Noul An.
Încă o dată se dovedeşte faptul că firma Dedeman este una serioasă. Şi aşa după  cum în 2005, în revista Capital, Dedeman a intrat în” topul companiilor care îşi tratează angajaţii cu respect”, iar în 2006 pe lucul 8 în „topul firmelor pentru care merită să lucrezi”, iată că şi de această dată au demonstrat că îşi respectă cu adevărat angajaţii.
Reamintim că magazinul Dedeman a fost deschis la Alba Iulia pe 14 octombrie, cu o echipă de 176 de angajaţi, bine pregătiţi şi dedicaţi, gata oricând să ofere o sugestie competentă şi să-i ajute pe clienţi să facă cele mai bune alegeri în ce priveşte produsele oferite de către această firmă.  Le dorim petrecere plăcută şi spor la treabă în Noul An.

Alexandra MATEŞ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Abigail Avanpremiera Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett Cu: Kathryn Newton, Dan Stevens, Kevin Durand, Giancarlo Esposito, Alisha Weir, Matthew Goode Gen Film: Horror, Thriller Durată: 95 min Rating: N 15 După ce niște infractori […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea