Rămâi conectat

Curier Județean

Peste 900 de sancțiuni aplicate de polițiștii din Alba, dintre care peste 740 pentru viteză, în doar șase zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba au constatat 5 infracţiuni, au aplicat peste 900 de sancţiuni contravenţionale, au reţinut 10 permise de conducere şi au retras 10 certificate de înmatriculare, în urma acţiunii „SPEED”. 

În perioada 17 – 23 aprilie a.c., sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, polițiștii din judeţul Alba au acționa în cadrul operațiunii „SPEED”, pentru salvarea de vieți și pentru creșterea siguranței traficului rutier, prin impunerea respectării regimului legal de viteză.

În cadrul acţiunii au fost constatate 5 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice și au fost aplicate 913 sancțiuni contravenționale, din care 743 pentru  depăşirea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost reținute 10 permise de conducere și au fost retrase 10  certificate de înmatriculare.

Exemplu:

La data de 23 aprilie, pe D.N.1, la kilometrul 393, în afara localității Oiejdea, polițiștii au depistat un bărbat, de 28 de ani, din Galda de Jos, județul Alba, care conducea un autoturism cu viteza de 153 de km/h.

Conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Proteste ale angajațiilor de la Registrul Comerțului Alba: Ce revendicări au membrii SAONRC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Proteste ale angajațiilor de la Registrul Comerțului Alba: Ce revendicări au membrii SAONRC Este a doua zi consecutivă de proteste organizate la nivel național, de către membrii SAONRC, care s-au adunat în fața instituției pentru a-și manifesta nemulțumirile. Solicitările acestora sunt majorări salariale, precum și un sport de 15% din salariu, specific ramurii ocupaționale din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea