Rămâi conectat

Actualitate

Peste 270 de persoane consultate și 60 de litri de apă distribuiți, joi, la punctele de prim ajutor din Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un număr de 276 de persoane au fost consultate, joi, la cele cinci puncte de prim ajutor amplasate în Sebeș. Cel mai solicitat punct a fost cel din Piața Dacia, unde 152 de oameni s-au oprit pentru un consult. De asemenea, potrivit reprezentanților primăriei, au fost distribuiți aproximativ 60 de litri de apă.

Persoane consultate  – pe puncte instalate:

– Piata Dacia – 152

– Parc Primarie- 49

– Autogară – 29

– Casa  de cultură -22

– Primărie Arini – 24

Programul de funcţionare al acestora este între orele 10.00 – 17.00.

Având în vedere starea de disconfort termic ridicat, tot joi, prin intermediul SVSU Sebeș, în Municipiul Sebeș,, între orele 14.00 şi 20.00, s-a realizat udarea următoarelor căi de comunicaţie: sens giratoriu autogară,  b-dul Lucian Blaga, str. M. Kogălniceanu, pasarela  Kronospan, str. Augustin Bena, sens giratoriu Kaufland, str. Dorin Pavel, str. Traian, zona Motel Dacia.

În data de 04 august 2017, între orele 06.00 și 20.00, va fi urmat același traseu, transmit reprezentanții primăriei Sebeș.

Reamintim că județul Alba se află sub avertizare de cod roșu de caniculă. Potrivit ANM, vineri (4 august) și sâmbătă (5 august), valul de căldură care a debutat încă de luni (31 iulie) va continua să se intensifice, iar disconfortul termic va deveni deosebit de accentuat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pe arii extinse pragul critic de 80 de unități și se va situa frecvent, în zonele joase de relief, între 82 și 84 de unități. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 22 și 25 de grade.

În zonele de câmpie și de podiș ale județelor: Satu Mare, Bihor, Arad, Timiș, Caraș-Severin, Sălaj, Cluj, Mureș, Alba, Hunedoara, Mehedinți și Dolj, se vor înregistra temperaturi maxime extreme, comparabile cu recordurile absolute ale perioadei și care se vor situa între 39 și 42 de grade. (A.M.)

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea