Rămâi conectat

Actualitate

Peste 200 de elevi de liceu din toată țara, la Alba Iulia, la olimpiada de limba română, etapa națională – PROGRAMUL

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 200 de elevi de liceu din clasele IX-XII, din toate județele țării, participă, în perioada 25-29 aprilie, la olimpiada de limba și literatura română, etapa națională, probele scrise și orale urmând să se susțină miercuri, joi și vineri la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Festivitatea de deschidere a evenimentului va avea loc marți, de la ora 17.00, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

Cei peste 200 de elevi de liceu, care s-au calificat la etapa națională, dar și comisia de evaluatori vor fi cazați, marți, la Hotel Parc din Alba Iulia, în programul evenimentelor pregătite pentru ei figurând tururi ale Cetății Alba Carolina și spectacol cu trupa de teatru Skepsis.

Proba scrisă va fi susținută miercuri, între orele 9.00 – 13.00, iar probele orale,  întrucât sunt mulți elevi, sunt organizate joi, între orele 14.00 – 18.00 și vineri, între orele 9.00 – 14.00.

Rezultatele vor fi afișate vineri, la ora 15.00, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, contestații se pot depune până la ora 17.00, iar rezultatele finale vor fi afișate două ore mai târziu.

Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă, între orele 9.00 – 11.00, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea