Rămâi conectat

Actualitate

Peste 160 de vitezomani sancționați într-o singură zi de polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

233 de amenzi, din care 169 pentru depăşirea limitei legale de viteză, au fost aplicate marți de poliţiştii rutieri din judeţul Alba, în urma unei acţiuni ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea indisciplinei rutiere.

 

Potrivit IPJ Alba, “la data de 28 iulie 2015, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe principalele artere rutiere ale judeţului, în locurile unde există risc de producere a accidentelor datorate vitezei excesive, o acţiune ce a urmărit prevenirea evenimentelor rutiere dar şi combaterea excesului de viteză şi a indisciplinei rutiere.

 

La acţiune au participat poliţiştii rutieri din judeţ, care au fost sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică cu atribuţii pe linie de poliţiei rutieră.

 

Au fost constatate 233 de abateri contravenţionale de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 48.930 lei.

 

Dintre sancţiuni, 169 au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză, 34 pentru neportul centurii de siguranţă şi 20 pentru alta abateri constatate.

 

Totodată au fost suspendate 3 permise de conducere şi constatate două infracţiuni la regimul rutier.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea