Rămâi conectat

Ştirea zilei

Peste 150 de percheziții în Alba și alte 23 de județe la hoții de “aur verde”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 430 de poliţiştii din cadrul I.P.J. Mureș, sprijiniți de ofițerii Direcției Operațiuni Speciale și Direcţiei de Investigare a Criminalităţi Economice, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, desfăşoară 156 de percheziţii în 24 de judeţe, între care și Alba, dar şi Municipiul Bucureşti.

 

Percheziţiile vizează un grup de persoane bănuit de implicare în săvârşirea de infracţiuni de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, delapidare şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Valoarea totală a masei lemnoase care face obiectul cercetărilor şi prejudiciul estimat a fi cauzat, este de peste 1 milion de euro.

 

 

„Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada aprilie 2015 – ianuarie 2016, un grup de persoane, administratori ai unei societăţi şi alte persoane din judeţele Mureş, Bistriţa-Năsăud, Cluj şi Sălaj, ar fi comercializat, prin intermediul unei societăţi, cu sediul în judeţul Mureş, avize secundare de însoţire a materialului lemnos (documente cu regim special), pe care le-ar fi vândut către societăţi comerciale de profil, de pe raza a 24 de judeţe din ţară.

Acţiunea beneficiază de suportul tehnic al  Direcției Județene de Informații Mureș.

La acţiune participă şi jandarmi”, se arată în comunicatul remis presei de IPJ Mureș.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în a doua zi vor fi prezenți și Cristian Tudor Popescu, Florin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea