Rămâi conectat

Curier Județean

Peste 15.000 de lei – valoarea amenzilor ”de weekend” pentru șoferii indisciplinați opriți în trafic la Vințu de Jos, Galda de Jos și Mirăslău

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acţiunile pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră au continuate şi la sfârşitul săptămânii trecute. Poliţiştii rutieri împreună cu cei ai secţiilor de poliţie rurală Galda de Jos, Vinţu de Jos şi Aiud au depistat 53 de conducători auto ce au încălcat normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

În noaptea de 18/19.03.2017, între orele 20.00-4.00, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia împreună cu poliţiştii secţiilor de poliţie rurală Galda de Jos și Vințu de Jos, au organizat, pe raza localităţilor rurale din competenţă, o acţiune ce a avut drept scop creşterea gradului de siguranţă rutieră şi depistarea conducătorilor auto ce comit abateri de la normele rutiere, în special a celor care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice.

Pe durata acţiunii, au fost aplicate 36 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.735 lei, din care două pentru conducere sub influenţa alcoolului, 9 pentru neutilizarea centurii de siguranţă, iar restul pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reţinute 3 permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.

Tot sâmbătă, 18 martie, poliţiştii Secţiei 3 Politie Rurală Aiud au organizat o acţiune, pe DN 1, pe raza comunei Mirăslău.

Cu această ocazie, au fost aplicate 27 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.975 lei, din care 8 pentru depăşire neregulamentară, 4 pentru stare tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor, iar restul pentru alte abateri.

Conducătorilor auto depistaţi în timp ce efectuau depăşiri neregulamentare, complementar sancţiunii contravenţionale aplicate, le-au fost reţinute permisele de conducere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea