Rămâi conectat

Actualitate

Peste 100 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii din Alba, săptămâna trecută – amenzi în valoare totală de 25.590 lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe parcursul săptămânii trecute, poliţiştii din Alba au aplicat peste 100 de sancţiuni contravenţionale, în cadrul unei acţiuni ce a avut ca scop asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică in municipiul Alba Iulia.

În data de 15.06.2017, pe raza municipiului Alba Iulia, județului Alba, poliţiştii din cadrul Politiei Municipiului Alba Iulia (Biroul Investigaţii Criminale, Biroul de Ordine Publică, Biroul Rutier),  cu sprijinul  Serviciului de Ordine Publică şi Serviciului Rutier  au desfăşurat o acţiune care a avut ca scop asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică in municipiul Alba Iulia.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 218 de persoane, au fost controlate 100 autovehicule si 62 de societăţi comerciale şi au fost verificate 16 obiective asigurate cu pază.

Au fost aplicate 105 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 25.590 lei, din care, 27 de sancţiuni conform prevederilor Legii nr. 61/1991, 69 de sancțiuni conform prevederilor O.U.G. nr. 195/2002, 3 sancţiuni conform prevederilor Legii 333/2003 şi 6 sancţiuni contravenţional conform altor acte normative.

Totodată, pe parcursul desfăşurării acțiunii au fost identificaţi 6 autori în 5 dosare penale înregistrate iniţial cu autor necunoscut şi a fost reţinută o persoana, prinsă în flagrant pentru comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii şi liniștii publice.

 

 

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea