Rămâi conectat

Curier Județean

Perseverenţa, garanţia reuşitei! Premii importante pentru elevii Colegiului Militar din Alba Iulia la Olimpiada Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Desfăşurată în data de 8 aprilie a.c., olimpiada la disciplina TIC (Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor) a încheiat lista disciplinelor de olimpiadă şi a constituit, pentru elevii colegiului militar albaiulian, o provocare pe tărâmul complex al IT-ului.

Elevul sergent Mihai Oprişa a reuşit performanţa calificării la faza naţională a olimpiadei de TIC, după cele trei încercări din anii anteriori. După menţiunile obţinute în clasa a IX-a şi a X-a şi premiul II de anul trecut, iată că perseverenţa s-a dovedit o garanţie a succesului pentru Mihai.

,,TIC, disciplină ce se studiază în clasele IX-X, presupune cunoştinţe de utilizare a calculatorului până la cele mai mici detalii, setări ale sistemului de operare, cunoştinţe Microsoft Office şi HTML la nivel înalt, toate acestea colaborând în rezolvarea unui pachet de cerinţe şi realizarea unui proiect pe o anumită temă. Elevii Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” au obţinut şi în anii precedenţi premii la această olimpiadă, însă nu o calificare la etapa naţională. Elevul sergent Oprişa Mihai este un deschizător de drum în această direcţie şi un bun exemplu pentru colegii mai tineri”, a spus profesor îndrumător Marian Luminiţa.

Demne de apreciat sunt şi rezultatele obţinute de elevul Andrei Avram din clasa a IX-a, premiul II (profesor coordonator Maria Teglaş) şi elevul caporal Alexandru Grecu, clasa a XI-a, premiul III (profesor coordonator Mihaela Roşu). Felicitări şi succes în continuare!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea