Rămâi conectat

Ştirea Ta

Pericol pentru bicicliști pe pista de pe Dealul Mamut din Alba Iulia – ȘTIREA TA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O mașină a fost surprinsă, sâmbătă, pe pista care traversează Dealul Mamut din Alba Iulia, pe banda destinată bicicliștilor, cauză pentru care a făcut o sesizare ziaruluiunirea.ro cu scopul de a atrage atenția șoferilor. 

biciclisti Mamut01

Redăm sesizarea:

”Pericol din nou pentru biciclisti pe Dealul Mamut! Atentie cetateni cu ce companii de taximetrie alegeti sa va deplasati, unii „soferi” nu au ce cauta la volan! Sunt aceeasi persoana care in urma cu aproximativ doua luni in urma am surprins pe Dealul Mamut, in timp ce coboram pe pista de bicicleta, un „sofer” urcand cu masina pe portiunea destinata biciclistilor si care a fost sanctionat de organele abilitate in urma unei autosesizari dupa articolul publicat de catre dvs. Astazi, 16 aprilie, in jurul orei 14, in timp ce urcam cu bicicleta pe Dealul Mamut, pe o portiune pe care de cele mai multe ori biciclistii coboara cu o viteza mai mare, m-am trezit cu o masina a companiei de taximetrie … in spatele meu. Dupa ce m-am intors catre sofer si i-am facut semn ca s-a incadrat gresit, acesta n-a avut bun simt nici macar in al 12-lea ceas sa se incadreze corect si a continuat sa urce cu masina pe aceeasi portiune, fiind fortat sa ma feresc ca sa nu dea cu masina peste mine! IN CE TARA SI ORAS TRAIM IN ANUL 2016 ?!? Din pacate in imaginile surprinse de catre mine, nu foarte prompt dupa cele mentionate mai sus, nu se vede numarul de inmatriculare sau de la ce companie de taximetrie era masina, insa e strigator la cer ca astfel de lucruri continua sa se intampla mai ales dupa ce la intrarea pe pista de bicicleta s-a amplasat clar un indicator pentru asmenea soferi mai…speciali, sa nu mai mentionam faptul ca zona este din ce in ce mai frecventata, mai ales intr-o zi de sambata. Iar cum mama prostilor e mereu gravida, „soferul” respectiv nu s-a putut manifesta altfel la coborare decat ridicand degetul mijlociu. RUSINE, …!”.

Cu tot respectul pentru cititorul nostru, fără a avea o dovadă, nu putem publica denumirea companiei de taxi pe care a menționat-o, pentru a nu aduce, în acest fel, prejudicii financiare și de imagine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea