Rămâi conectat

Sport

Performanţa Ighiu va înainta recurs la CNSL în cazul „Keita” | Divizionara terţă, cantonament la Codlea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Performanţa Ighiu, cea mai întâziată divizionară terţă din judeţ, încearcă să recupereze timpul pierdut, iar începând de vineri urmează să se desfăşoare un cantonament centralizat timp de o săptămână, la Codlea, în judeţul Braşov, pentru a îmbunătăţi pregătirea fizică.

Până atunci, antrenorul Mihai Manea speră să se lămurească toate semnele de întrebare în privinţa lotului cu care se va aborda partea a doua a campionatului, inclusiv la „capitolul” juniori, punctul nevralgic în acest moment. O altă problemă în suspans rămâne hotărârea Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor care a constatat, la finele săptămânii trecute, lipsa de valabilitate a senegalezului Souleymane Keita. Performanţa Ighiu riscă în acest moment să piardă la „masa verde” partida cu Naţional Sebiş, dar în acelaşi timp să înceapă returul cu zero puncte, o situaţie într-adevăr critică. „Cu siguranţă o să înaintăm recurs. Am solicitat celor de la FRF să ne transmită oficial motivarea deciziei şi aşteptăm”, a confirmat Armando Popescu, finanţatorul Performanţei.

*Cornea, fără dezlegare, Toma pleacă!

Chiar dacă juniorul Eduard Cornea se pregăteşte cu CNS Cetate Deva, oficialii ighieni nu intenţionează să-i acorde dezlegarea, acestuia, mai ales că fotbalistul de bandă stânga este considerat indispensabil în acest moment, din pricina problemelor cu juniorii. Actualmente, Performanţa poate conta pe Dr. Pop (Şurianu Sebeş), D. Mărginean (Inter Ciugud), Cr. Păcurar (AFC Unirea 1924 Alba Iulia) şi Opriţa (Transalpina Şugag), la nivelul jucătorilor Under 19. În acelaşi timp însă, George Toma nu va mai continua la Performanţa în retur, experimentatul fotbalist solicitându-şi documentele, variante fiind AFC Unirea 1924 Alba Iulia (în deficit de fundaşi centrali, M. Oprea fiind indisponibil) şi Sportul Petreşti. „Am avut o discuţie şi ne-a transmis că intenţionează să-şi caute echipă”, a menţionat Armando Popescu.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea