Rămâi conectat

Sport

Performanţa Ighiu, „regina remizelor”, caută victoria în Banat, cu ACS Poli Timişoara 2 | Trei absenţe importante din efectivul lui Mihai Manea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dispută între vecinele de clasament, pe „Calor”, vineri, de la ora 18.00, între ACS Poli Timişoara 2 (locul 8, 27 de puncte) şi Performanţa Ighiu (poziţia a 7-a, 30 de puncte), contând pentru etapa a 23-a a Seriei a 4-a.

Gruparea condusă de Mihai Manea, devenită „regina remizelor” în retur nu a pierdut de 7 întâlniri, are trei egaluri consecutive şi şase în total în această primăvară. Probleme majore în linia mediană, întrucât Trifa şi Oniche sunt accidentaţi, sperându-se în recuperarea lui I. Grozav, în plus şi Cl. Oara este suspendat. „Întâlnim o echipă tânără, ambiţioasă, care va încerca să se impună pentru a ieşi din zona periculoasă. Noi venim după trei egaluri la rând şi este clar că ne dorim să câştigăm acest joc”, a declarat antrenorul Mihai Manea.

În precedenta confruntare, ighienii au remizat cu Industria Galda de Jos, în derby „de Alba”, scor 2-2, după ce au condus cu 2-0 la pauză, iar adversarii au egalat în inferioritate numerică. În tur, împotriva „satelitului” prim-divizionarei, Performanţa a reuşit cea mai categorică victorie stagională, un „set la zero”, meci în care a marcat şi portarul Tiut, din penalty.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea