Rămâi conectat

Sport

Performanţa Ighiu bate la porţile Ligii a 2-a! „Realizarea unei promovări ar fi împlinirea unui vis”, afirmă Armando Popescu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finanţatorul Armando Popescu şi antrenorul Mihai Manea, ambii Performanţa Ighiu, au fost invitaţi astăzi la Radio Unirea FM, cei doi explicând strategia divizionarei terţe, în perspectiva viitoarei stagiuni, în care obiectivul este promovarea în Liga a 2-a. Realizarea acestei promovări ar fi împlinirea unui vis. Nu va fi deloc uşor”, a spus Armando Popescu. Reprezentanţii divizionarei terţe au abordat mai multe subiecte din fotbalul judeţean, de la Unirea Alba Iulia, sau Şurianu Sebeş, în cazul ultimei echipe, explicaţia celor întâmplate fiind lapidară, dar concretă: „Fiecare pasăre pe limba ei piere„, cu trimitere la preşedintele Daniel Popa.

Formaţia ighiană a avut până în prezent o campanie prolifică de transferuri, înregimentând jucători precum, Unguru, Oiţă, Medeşan (FC Hermannstadt), Istrate şi Bucur (FC Zalău), la antrenamente fiind în jur de 30 de fotbalişti, vineri urmând să se plece în cantonamentul centralizat.

*Cu „U” Cluj, doi la sută şanse”

Ne raportăm la denumirea echipei, vrem să facem Performanţă. Lucrurile sunt mult mai uşoare decât în iarna trecută când ne-am mutat inopinat. Atunci am avut discuţii paralele cu mai multe cluburi, inclusiv cu Unirea Alba Iulia, condiţia pusă de mine fiind de a deţine controlul şi majoritatea în Adunarea Generală„, a spus Armando Popescu. „Seria a 4-a, în stagiunea trecută, a fost mult mai puternică decât Seria a 5-a. Cu „U” Cluj va fi greu de luptat, în Seria a 4-a sunt mult mai echipe echilibrate, pe care le cunoaştem. Cu „U” Cluj sunt doi la sută şanse la promovare, în cealaltă seria sunt 6-7 pretendente, iar procentele sunt egale„, a comentat Armando Popescu.

*De vineri vin Seiwerth şi Tineiu

Colaborarea cu FC Hermannstadt, ce a adus 5 jucători sub comanda lui Mihai Manea, va continua şi în viitor, iar vineri vor veni şi juniorii Seiwert şi Tineiu. „Colaborarea cu Hermannstadt a fost prolifică, ajutorul venit de la Sibiu fiind unul major”, a afirmat Mihai Manea. „Mai căutăm soluţii la nivelul juniorilor, dar cred că stăm destul de bine. Suntem în continuare în tratative„, a mai spus Manea. „La Under 19 cred că stăm mai bine ca niciodată, comparativ cu cei trei ani şi jumătate de când activez în fotbal. Echipa a doua din Liga a V-a va fi constituită doar din jucători tineri, să creştem copiii„, a menţionat Armando Popescu.

*Returul trecut, susţinere privată, în noul campionat ajutor şi de la primărie

În returul campionatului trecut, eforturile financiare au fost din fonduri private şi ţin să le mulţumesc colegilor mei. Am achitat datorii mai vechi şi suntem în relaţii bune cu domnul primar, care ne-a promis că ne va susţine în continuare. Anul trecut sumele alocate de bugetul local au fost semnificative, iar performanţa a fost disproporţionată„, a adăugat Armando Popescu. „În viitorul campionat şi primăria va sprijini fotbalul, dar ponderea este tot din investiţii private„, a mai spus Armando Popescu.

*Şurianu Sebeş şi Mureşul Vinţu…

„Sper ca Şurianu Sebeş nu doar să se înscrie în Liga a 3-a, ci şi să evolueze, ar fi benefic pentru fotbalul judeţean„, a precizat Mihai Manea. „Nu cunosc prea bine ce s-a întâmplat la Vinţu de Jos. La Şurianu s-a plecat cu o investiţie privată. Din păcate de multe ori, pasiunea pentru un lucru, fotbalul, este dărâmată de atitudinea unor persoane ce nu au ce căuta în fenomen. Ce se întâmplă la Şurianu este o consecinţă a modului cum anumite persoane au tratat lucrurile, a lipsei de respect”, a spus Armando Popescu.

*Se repară gazonul la Ighiu

La Ighiu, cea mai mare problemă este cu calitatea terenului, mai precis o treime din suprafaţa de jos. Ştiu ca sunt bani alocaţi de la bugetul local pentru a se remedia situaţia, în aşa fel încât în 26 august să putem juca în bune condiţii„, a precizat Armando Popescu.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea