Rămâi conectat

Sport

Performanța Ighiu a furnizat „bomba”, victorie cu CNS Cetate Deva! 1 aprilie, ziua primei victorii în Liga a 3-a pentru antrenorul Mihai Manea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prima victorie din 2017 pentru Performanța Ighiu a venit tocmai de 1 aprilie, în runda a 5-a a returului Seriei a 4-a din Liga a 3-a, formația lui Mihai Manea reușind să dea lovitura, o adevărată „bombă”, succes cu CNS Cetate Deva, scor 1-0 (0-0).

Penalty-ul transformat de Marius Cristea în minutul 88 a declanșat bucuria în tabăra ighienilor, cel mai fericit fiind antrenorul Mihai Manea, ce a repurtat întâiul său succes în eșalonul terț.

*Mihai Manea: „Este un moment fericit al carierei”

Până la acest joc cu pretendenta la promovare, ce s-a bazat și pe senegalezul N’Doye, Performanța a strâns 3 remize în retur. „Este un moment fericit al carierei, am învins de 1 aprilie o echipă foarte bună, pretendentă la promovare. Mă bucură mult acest succes, așteptam să vină și ziua în care câștigăm„, a spus Mihai Manea. „Felicit jucătorii, au dat dovadă de încredere, au afișat multă voință și am reușit. Meciul a fost echilibrat, prima repriză am început-o foarte bine, apoi am scăzut și oponenții și-au creat câteva ocazii bune”, a mai adăugat antrenorul Ighiului.

Acesta l-a titularizat în premieră între buturi pe Marius Zăvoi, un goalkeeper ce a avut două intervenții excelente în prima repriză, la oportunitățile lui Tecsi și Făgărășanu. „A venit și momentul lui Marius Zăvoi. A debutat cu dreptul pentru Performanța și a făcut-o foarte bine”, a conchis Mihai Manea.

*Viorel Tănase: „Meritam cel puțin un egal”

Alba este teritoriu interzis pentru CNS Cetate Deva și antrenorul Viorel Tănase, ce a suferit singurele eșecuri din retur la Galda și Ighiu. „Noi ne-am dorit din tot sufletul să luăm cele trei puncte. După aspectul jocului meritam cel puțin un egal. În prima repriză, după minutul 25, am avut 3-4 ocazii monumentale, dar fotbalul te judecă dacă nu marchezi„, a apreciat „principalul” Devei.

Acesta a recunoscut că echipa sa a evoluat modest în actul secund. „N-am avut consistență în atac, deși ne-am creat oportunități. Nu m-a mulțumit actul secund, n-am reușit să-i desfacem. Păcat, am făcut multe greșeli în zona mediană și în defensivă, trebuie să analizăm această înfrângere„, a mai spus Tănase.

După acest joc, Performanța este pe locul 7, cu 24 de puncte, iar CNS Cetate Deva pe poziția a 4-a cu 31 de puncte, lider fiind merituoasa Industria Galda, cu 35 de puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea