Rămâi conectat

Curier Județean

PERCHEZIȚII în Alba și alte 9 județe la persoane bănuite de comercializarea unor produse de curățenie contrafăcute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat, marți dimineața, 23 percheziţii la persoane bănuite de punere în circulație a mărfurilor contrafăcute și evaziune fiscală, în județele Alba, Cluj, Mureș, Suceava, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Hunedoara, Sibiu, Sălaj și Brașov, la sediile sociale și punctele de lucru ale unor societăți comerciale, precum și la domiciliile persoanelor ce cordonează activitatea acestora.

Persoanele în cauză sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație a mărfurilor contrafăcute și evaziune fiscală.

În fapt, din cercetări a reieșit că, atât în mediul on line, cât și în mod direct, reprezentanții unei societăți comerciale, cu sediul în municipiul Cluj-Napoca, care deține în regim de franciză 25 de magazine în toată țara, ar fi comercializat pe piața internă produse de curățenie sub mărci consacrate, susceptibile a fi contrafăcute, fără acordul titularului de drepturi.

De asemenea, s-a constatat că respectivele produse s-ar fi comercializat cu preț mult inferior în comparație cu cel practicat în cazul produselor originale, iar cu ocazia încasării contravalorii produselor în cauză, ar fi fost emise bonuri fiscale pentru alte produse decât cele achiziționate.

Operaţiunea are drept scop documentarea şi investigarea activităţii infracţionale a persoanelor implicate, identificarea de bunuri şi înscrisuri folosite la săvârşirea de infracţiuni sau rezultate din acestea, indisponibilizarea produselor susceptibile a fi contrafăcute, audierea persoanelor implicate, precum și dispunerea altor măsuri procesuale care se impun.

La acțiune participă polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Cluj, Mureș, Suceava, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Hunedoara, Sibiu, Sălaj, Brașov și Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea