Rămâi conectat

Politică Administrație

Pensionarii blăjeni, care vor să-și petreacă noaptea dintre ani împreună, se pot înscrie la petrecerea de Revelion organizată de municipalitate. Detalii de la primărie

Ziarul Unirea

Publicat

în

ziua-pensionarilor-11Primăria municipiului Blaj organizează și în acest an ”Revelionul Pensionarilor”, un eveniment dedicat special vârstnicilor din oraș care doresc să petreacă împreună noaptea dintre ani. Cei interesați se pot înscrie până la data de 15 decembrie 2016, la sediul instituției.

Taxa de participare este de 50 de lei/persoană, iar pensionarii care doresc să sărbatorească trecerea în anul 2017 la Revelionul organizat de municipalitate în cinstea lor se pot înscrie la Secretariatul Primarului, camera 1, la etaj, până la data de 15 decembrie 2016”, transmite primăria.

Locația în care se va desfășura ”Revelionul Pensionarilor” va fi stabilită doar la finalul perioadei de înscrieri, în funcție de câte persoane vor dori să participe. Potrivit reprezentanților primăriei, până la începutul lunii decembrie s-au înscris pentru eveniment aproximativ 200 de pensionari.

Şi în acest an favorit să găzduiască Revelionul Pensionarilor este Căminul Cultural din Tiur, însă dacă numărul participanţilor este mai mare decât capacitatea acestuia de a găzdui în condiţii maxime de confort evenimentul, se va opta, la fel ca la Ziua Vârstei a Treia, la o altă locaţie din oraş.

Pentru mai multe informații, persoanele interesate au la dispoziție două numere de telefon: 0258-710.110, 0258-711.111 sau 0753-313.357. (A.M.)

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea