Rămâi conectat

Ştirea zilei

Paulica vei rămâne mereu în sufletul meu! Scumpul meu prieten! Zeci de mesaje de condoleanţe pentru Paul Moldovan , tânărul din Vinţ care şi-a pierdut viaţa în accident de mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Avea toată viaţa înainte. Era tânăr, avea vise pe care spera să şi le îndeplinească…Dar viaţa i-a fost curmată brusc.

Moartea lui Paul, tânărul de 20 de ani decedat miercuri, 22 februarie în teribilul accident de la Şibot, a şocat pe toată lumea. Fie că vorbim de familie, fie că vorbim de prieteni sau cunoscuţi, cu toţii deplâng moartea acestui tânăr. Pagina de socializare a acestuia este plină de mesaje de încurajare pentru familie şi pentru prietena acestuia.

“Dumnezeu să te odihnească, nu te voi uita niciodată!!!!!! O durere foarte mare!!!! Condoleanţe familiei!!!! Paulica vei rămâne mereu în sufletul meu!!!!”

“Vai Paul!!! Ce durere ai adus în sufletele noastre!!!!! Scumpul meu prieten!! “

“Dumnezeu să te ierte şi să te odinească în pace prieten drag, mereu vei fi în inimile noastre!”

“Dumnezeu să te ierte. Ai plecat prea repede dintre noi şi ai lăsat multă durere. Condoleanţe familiei!”

“Dumnezeu să te odihnească în pace şi să îţi ierte sufletul! Condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să vă întărească.”

“Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată. Vei rămâne mereu în sufletele noastre. Condoleanțe si  întărire familiei îndurerate!”

“Toţi ceii care l-am cunoscut pe Paul, să-i aprindem o lumină chiar dacă e virtuală şi să-i zicem un „Dumnezeu să-l ierte”.

“Dragul şi scumpul meu prieten de o viaţă îţi mulţumesc pentru cea mai frumoasă prietenie pe care mi-ai oferit-o, îţi mulţumesc  că ai avut grijă mine, îţi mulţumesc că ai avut încredere în mine, îţi mulţumesc pentru tot suflet bun! Te voi păstra mereu în amintirea şi sufletul meu. TE QUIERO I TE EXTRAÑO ! Ai lăsat o mare durere în sufletul meu!”

“Dumnezeu sa te ierte Paul! N-am să te uit niciodată, ai fost și vei rămâne mereu fratele meu!”

“Ai plecat prea repede dintre noi , dar amintirea ta şi chipul tău blând şi bun va rămâne veşnic  în inimile noastre. Dormi în pace suflet bun şi nevinovat .Dumnezeu să te odihnească în pace suflet blând. Condoleanţe familiei, suntem alături de voi şi vă împărtăşim durerea. Domnul să vă întărească şi să fie cu voi!!!”

Sunt numai o parte din mesajele postate de cei care l-au cunoscut pe pagina de socializare a acestuia.
Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea