Rămâi conectat

Ştirea zilei

Patru tineri, reținuți după ce au provocat un scandal monstru pe o terasă din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut 4 tineri din comuna Ighiu, județul Alba, care au provocat un scandal pe o terasa din municipiu şi au agresat alţi tineri. 

minor retinutLa data de 16.06.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat 9 tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani, toţi din comuna Ighiu, judeţul Alba, ca persoane bănuite de comiterea infracţiunii de „tulburare a ordinii şi liniştii publice”, faptă ce a fost comisă în noaptea de 04/05.06.2016, pe o terasă din municipiul Alba Iulia.

În sarcina tinerilor s-a reţinut faptul că au provocat un scandal şi au fost implicați într-un conflict cu alţi tineri, din Alba Iulia, ce erau prezenţi pe terasă. În timpul conflictului, unul dintre tinerii din Alba Iulia a suferit leziuni corporale uşoare şi nu a rămas internat în spital.

Faţă de 4 dintre tinerii comuna Ighiu, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de „tulburare a ordinii şi liniştii publice”, urmând ca în cursul zilei de azi, 17 iunie, să-i prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iuia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea