Rămâi conectat

Politică Administrație

Patru tineri din Sebeș au primit de la primărie locuri de casă gratis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii locali din Sebeș au aprobat recent un proiect de hotărâre prin care patru tineri din municipiu au primit „locuri de casă” în baza legii 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe.

LISTA PERSOANELOR CĂRORA LI SE ATRIBUIE DREPTUL DE FOLOSINŢĂ GRATUITĂ

Nume şi prenume

1.Sfâmaciuc Cristian Dumitru – Sebeş, str. Griviţa, nr 49

2.Ciobanu Nicolae               – Sebeş, str.Traian nr.22A

3.Tălmaciu Elena Corina        – Sebeş, str. Valea Frumoasei bl.8/3

4.Stoica Maria Larisa            – Sebeş, str. Macului nr.27

 

“Se aprobă atribuirea, în folosinţă gratuită, a unor parcele de teren „loc de casă” conform listei de ierarhizare a punctajelor obţinute de solicitanţii locurilor de casă, acordate în baza legii 15/2003 tinerilor cuprinşi în Anexa ce face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Beneficiarii cuprinşi în Anexa la prezenta hotărâre au următoarele obligaţii:

a)să înceapă construcţia locuinţei în termen de un an de la data atribuirii terenului şi să o realizeze cu respectarea prevederilor Leş ii nr, jdi.J99l privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

în cazul nerespectării condiţiilor prevăzute la alin. (1), prin hotărâre a consiliului local i se retrage beneficiarului dreptul de folosinţă asupra terenului atribuit.

b)titularii dreptului de folosinţă sau persoanele legal împuternicite se vor prezenta la data, locul şi ora comunicate de comisia împuternicită de primar în vederea primirii locurilor de casă. Predarea – primirea loturilor se va consemna printr-un proces verbal încheiat între comisie şi beneficiarii terenurilor.

In cazul în care beneficiarul sau împuternicitul nu se prezintă spre a-şi prelua terenul, în termen de 30 de zile de la data stabilită i se retrage dreptul de folosinţă şi terenul va face obiectul unei noi atribuiri

c)la data predării terenului, beneficiarii dreptului de folosinţă sunt obligaţi să facă dovada, prin documente bancare (extras de cont vizat de bancă în original, în perioada cuprinsă între data comunicării hotărârii şi data predării terenului), a deţinerii sumei de minimum 5 OOO lei, sumă minimă necesară obţinerii autorizaţiei de construire. în caz contrar i se va retrage dreptul de folosinţă gratuită. Dovada sumei respective se va face în faţa comisiei de predare-primire”, se arată în proiectul de hotărâre.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea