Rămâi conectat

Ştirea zilei

Patru bărbați trimiși în judecată după ce au tâlhărit o femeie de 92 de ani la Șibot

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru inculpați au fost trimiși în judecată la Alba Iulia pentru tâlhărie calificată după ce au agresat o femeie de 92 de ani. Doi dintre inculpați sunt din Miercurea Sibiului, iar ceilalți doi din comuna Gârbova.

Tâlhăria a avut loc în iulie 2016. Persoanele trimise în judecată sunt Rupa Nicolae Remus (31 ani), Teodorescu Cătălin Grigore (36 ani), Lazăr Gheorghe Viorel (27 ani) și Moldovan Silviu Daniel (18 ani). Autorii infracțiunii au fost identificați în luna februarie a acestui an de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba, în colaborare cu poliţiştii din cadrul serviciului similar din IPJ Hunedoara.

”În urma cercetărilor s-a constat că la data de 2 iulie 2016, în jurul orei 03.00, prin efracție, cei patru bărbați au pătruns în locuința unei bătrâne de 92 de ani, din comuna Şibot, judeţul Alba, unde, prin amenințarea victimei cu moartea și acte de violență i-au luat de suma de 1.400 lei, după care au părăsit locul faptei”, susțin anchetatorii cazului. La momentul identificării, trei dintre inculpați au fost arestați preventiv, ulterior fiind eliberați sub control judiciar. În 5 iulie 2017, completul de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului, a administrării probelor în faza de urmărire penală, a efectuării actelor de urmărire penală și a dispus începerea judecăţii dosarului.

Decizia Judecătoriei a fost contestată de unul dintre inculpați. Cei patru riscă pedeapsa cu închisoarea între 3 și 10 ani. Până la pronunțarea unei decizii definitive, inculpații beneficează de prezumția de nevinovăție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba! Biroul Electoral Central a deființat astăzi, prin hotărârea nr. 34, constituirea Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 1 Alba și a birourilor de circumscripție municipale, orășenești și comunale din Județul Alba. Practic întreaga procedură de constituire a birourilor electoarele din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea