Rămâi conectat

Politică Administrație

Partidul Mișcarea Populară – primul înscris în cursa pentru Primăria Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele organizației din Cugir a Partidului Mișcarea Populară, Vasile Sorin și secretarul general Mircea Șoit au depus marți, 19 aprilie, la sediul primăriei de la poalele Drăganei, dosarele de candidaturi pentru primar si consilieri locali. Dpunerea s-a făcut cu o săptămână mai devreme față de termenul limită acordat înscrierilor, care este, potrivit legii până pe data de 26 aprilie.

Candidatului pentru fotoliul de primar este chiar liderul organizației locale a PMP, Sorin Vasile, 39 de ani, de formație economist, administrator al unei societăți comerciale. Este consilier local în Cugir, fiind ales în 2012 pe listele PP – DD. ,,Desi suntem un partid în formare, cu oameni noi, am reușit să depunem primii dosarele  atât la nivel local cât ăi la nivel judetean( ca si formatiune politica).Prin acest demers,  dăm dovadă că suntem o echipă de oameni harnici, pregatită pentru orice provocare în administrația publică”, ne-a declarat candidatul la funcția de primar al orașului Cugir. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea