Rămâi conectat

Sport

FOTO: partidă de verificare: Şurianu Sebeş – FC Braşov (juniori) 4-1 (1-1) | O nou succes pentru gruparea din „Arini”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Al doilea meci amical disputat pe parcursul cantonamentului centralizat de la Codlea de Şurianu Sebeş a însemnat un duel cu oSurianu Sebes cantonament 1 selecţionată de la FC Braşov, compusă din juniori şi jucători ce au evoluat mai puţin.

Trupa lui Mihai Manea s-a impus cu scorul de 4-1 (1-1), după ce a fost condusă, golurile fiind realizate de G. Toma, P. Muntean – 2 și Coltor.Echipa s-a mișcat bine, în condițiile în care noi punem accentul pe pregătirea fizică și am întâlnit un adversar tânăr, ce ne-a pus destule probleme„, a comentat Mihai Manea.

Pentru Șurianu au jucat următorii: D. Pop – Rahovean, Trif, Todea, G. Toma – I. Grozav, Trifa, Lăcătuș, Marcu, N. Găldean – Val. Drăgan; iar după pauză a intrat restul efectivului cu excepțiile numite Gânscă și Borșoi.

Ultimul meci este sâmbătă, cu Olimpic Cetate Râşnov (lider în liga a 4-a braşoveană).

[nggallery id=1614]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea