Rămâi conectat

Ştirea zilei

Părinții unui pacient de la Spitalul din Alba Iulia au insultat personalul medico-sanitar și i-au numit incompetenți – sesizare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul de etică al Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia a decis că în luna septembrie 2016 a avut loc un incident etic după ce părinții unui pacient au încălcat drepturile cadrelor medico-sanitare de pe secția de Pediatrie.

Spitalul Judetean Alba01Potrivit unei sesizări a medicului șef de pe secția Pediatrie, părinții unui pacient și-au exprimat nemulțumirea cu privire la tratamentul administrat copilului, fără a avea cunoștințe medicale și au pus presiune pe personalul aflat la locul de muncă în perioada respectivă.

Aceștia au insultat în repetate rânduri personalul medico-sanitar și i-au numit incompetenți folosind cuvinte injurioase la adresa acestora, după cum reiese din sesizare.

În urma votului secret, în unanimitate membrii consiliului de etică au decis că a fost un incident etic, fiind un caz de încălcare a principiilor morale sau deontologice în relația pacient – cadru medico-sanitar și personal auxiliar.

incident001


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea