Rămâi conectat

Actualitate

Papa Francisc l-a primit pe Mark Zuckerberg, creatorul rețelei Facebook, pentru a discuta despre ajutarea celor săraci

Ziarul Unirea

Publicat

în

francisc ZuckerbergPapa Francisc i-a primit luni, 29 august, pe creatorul platformei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, și pe soția acestuia, Priscilla Chan, pentru a discuta despre modul în care pot fi ajutați cei mai săraci dintre semenii noștri, a anunțat într-un comunicat Vaticanul, citat de AFP.

Cei trei au vorbit despre felul în care pot fi folosite tehnologiile de comunicare pentru a reduce sărăcia, a încuraja o cultură a întâlnirii și a face să parvină un mesaj de speranță, mai ales persoanelor care trec prin cele mai mari dificultăți, se precizează în comunicatul amintit.

Mark Zuckerberg a avut programată luni după-amiază o prelegere la o universitate de prestigiu din Roma și o întâlnire cu premierul italian, Matteo Renzi.

Fondatorul Facebook nu este primul dintre jucătorii importanți de pe scena noilor tehnologii primit la Vatican. În ianuarie, Papa i-a acordat o audiență CEO-ului de la Apple, Tim Cook, și, ulterior, președintelui executiv al Google, Eric Schmidt.

sursa: Agerpres


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea