Rămâi conectat

Sport

Panică la partida Industria Galda de Jos – CSM Lugoj! Atacantul oaspeților Dan Silaghi-Perju și-a pierdut cunoștința, fiind transportat la spital!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Momente de panică în timpul primei reprize a partidei dintre Industria Galda de Jos și CSM Lugoj, contând pentru Seria a 4-a a Ligii a 3-a, după ce atacantului oaspeților Dan Silaghi-Perju i s-a făcut rău pe gazon, fiind înlocuit și transportat apoi cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, unde a petrecut noaptea.

Imediat după meci, întreaga echipă lugojeană s-a deplasat la spital, unde a stat alături de Dan Silaghi, până în jurul orei 22.30. La Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia i s-a efectuat un examen tomograf, starea sa stabilizându-se, fotbalistul revenindu-și. Dan Silaghi-Perju a fost la un pas de o tragedie, dar astăzi va fi externat.

Alertați, tatăl acestuia, împreună cu soția au ajuns sâmbătă la Alba Iulia, fiind alături de oficiali al CSM-ului Lugoj, directorul sportiv și masorul.

*Petruescu: „A fost comoționat, dar și-a revenit!”

Starea acestuia i-a panicat pe cei prezenți la teren, în condițiile în care a suferit pierderea cunoștinței și s-a dovedit confuz, fiind înlocuit în ciuda insistențelor sale de a continua. În primele minute, fotbalistul ce va împlini săptămâna viitoare 26 de ani s-a lovit la ceafă, în cădere, după un duel cu un adversar, a continuat să joace, însă la un corner al Industriei, după câteva minute s-a plând că îl doare capul, primind îngrijiri medicale în afara gazonului. Conform sporttim.ro, banca oaspeților a fost alertată de Bogdan Bozian, Silaghi a reintrat pe teren, însă nu-și mai amintea ce s-a întâmplat și în minutul 35, la insistențele coechipierilor, ale arbitrilor și observatorilor a acceptat să fie înlocuit.

Pe margine, la întrebările cadrelor medicale, Silaghi era foarte confuz, repetând mereu: „cum am ajuns aici? Ce s-a întâmplat?„, acceptând în cele din urmă să fie transportat cu ambulanța la spital.

A fost comoționat, a suferit o pierdere de memorie de scurtă durată, dar aseară și-a revenit. Inițial nu-și amintea ce s-a întâmplat, dar și-a revenit. Este bine că nu a avut cheag de sânge. Nu știm ce s-a întâmplat, când s-a lovit la cap, la ce fază„, a povestit Cosmin Petruescu, antrenorul oaspeților, în această dimineață.

După alte 5 minute de joc, Silaghi-Perju a admis celor din staff-ul lugojean că nu-și mai amintea deja cele întâmplate, ceea ce i-a alertat cu atât mai mult pe toți cei implicați, deopotrivă coechipieri, antrenori, cadre medicale și oficiali ai echipelor și ai partidei. Tânărul însă a insistat, ”nu ies!”, dar insistențele cadrelor medicale au avut câștig de cauză, în ciuda faptului că la un al doilea control sportivul a repetat, mă simt bine, sunt Dan Silaghi-Perju, născut în 13 mai… În cele din urmă, spre binele său, a fost transportat cu Ambulanța la Urgențe. „Nu în ultimul rând dedicăm această victorie colegului nostru Dan Silaghi-Perju, pe care îl așteptăm cât mai repede alături de noi!„, a spus Petruescu, pentru www.sporttim.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea