Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Vrem o Alba puternică, ascultată la Bucureşti, reprezentată de oameni credibili, serioşi, bine pregătiţi!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

psd logoAşa cum a remarcat deputatul PSD Ioan Dîrzu, cu ocazia lansării candidaţilor partidului, PSD are o echipă de excepţie la nivel judeţean. În prezent, PSD are cei mai performanți primari la nivelul județului Alba, dar și o echipă de top la Consiliul Județean şi la Consiliul Local, în frunte cu Călin Potor –  viitorul primar al municipiului Alba Iulia. Deputatul Ioan Dîrzu este cel mai activ parlamentar de Alba, fiind candidatul PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean Alba.

Invitat special la evenimentul de lansare a candidaţilor PSD, fostul ministrul al Apărării, Mircea Duşa, a declarat că “în timpul guvernării Ponta fiecare localitate din ţară a beneficiat de Programul Naţional de Dezvoltare Locală, de fonduri pentru refacerea infrastructurii, care nu au fost acordate pe criterii politice. Primarii care au avut proiecte au şi beneficiat de bani! Şi în judeţul Alba se văd efectele benefice ale acestui program – mai ales prin realizarea de reţele de alimentare cu apă şi canalizare, dar şi în asfaltarea de drumuri.

Le-am spus candidaţilor că trebuie să câştige alegerile din acest an pentru că vor fi primarii centenarului Marii Uniri! Noi, ardelenii, suntem mândri şi mai patrioţi decât alţi locuitori ai ţării atunci când auzim de Alba Iulia, care este simbolul Unirii, un eveniment foarte important pentru întreaga ţară“. Totodată, ministrul Duşa a declarat că “aşa cum s-au pregătit alegerile şi cum se va acţiona în campania electorală PSD va obţine un scor foarte bun atât pentru funcţiile de primari, cât şi pentru cele de consilieri judeţeni şi locali. Trebuie să revenim, după ce n-am mai fost la conducerea Consiliului Judeţean Alba din anul 2004, pentru a ajuta anumite localităţi din judeţ care au rămas mult în urma altor zone din punct de vedere al dezvoltării!“. Aşa cum remarca deputatul Ioan Dîrzu, “PSD nu vrea să ofere cifre, aşa cum au făcut cei din PNL, care au spus că au depus o sută de mii de semnături, dar adevărul este că la Biroul Electoral Judeţean au fost depuse 2.500 de semnături. Acesta este adevărul! În ceea ce ne priveşte, noi o să numărăm primarii în ziua votului!“.

Mircea Duşa a adăugat: “Noi venim cu argumente în această campanie electorală, cu proiecte, în timp ce liberalii se ceartă aproape în fiecare judeţ şi sunt unele în care nu au candidaţi în municipiile reşedinţă de judeţ! Ei ne spun toată ziua că trebuie să fie alegeri în două tururi, însă Curtea Constituţională a decis; totuşi, unii liberali spun ceva, alţii mai aşteaptă până săptămâna viitoare, dar un lucru e clar: potrivit Comisiei de la Veneţia, precizările sunt foarte clare – legislaţia nu se schimbă cu un an înainte de alegeri!“. La rândul său, europarlamnetarul PSD Victor Negrescu a declarat că “PSD porneşte această campanie sub sloganul: Vrem o Alba puternică, ascultată la Bucureşti, reprezentată de oameni credibili, serioşi, bine pregătiţi. Am prezentat rezultatele primarilor noştri, ale guvernării Victor Ponta şi credem că acestea ne recomandă pentru a conduce în viitor judeţul Alba şi majoritatea localităţilor din judeţ. PSD Alba e văzută la Bucureşti ca o organizaţie cu un potenţial foarte mare! Asta pentru că alegerile europarlamentare au demonstrat că există foarte mulţi social-democraţi în judeţ; atunci PSD Alba a câştigat municipiul Alba Iulia cu un scor foarte mare comparativ cu cel al adversarilor noştri, liberalii, iar la nivelul judeţului am fost foarte aproape de a câştiga alegerile. E foarte important să venim cu proiecte concrete şi să încercăm să atingem din nou acest obiectiv!”.

Publicitate electorală

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Peste 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în Roșia Montană: Primăria a solicitat aviz pentru proiectul MAMUT de peste 22 milioane

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Peste 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în Roșia Montană: Primăria a solicitat aviz pentru proiectul MAMUT de peste 22 milioane Primăria Roșia Montană se pregătește să modernizeze patru drumuri comunale cu o lungime totală de aproape 11 kilometri. Este vorba despre DC 146, DC Coasta Henții, DC Hondru Curături – tronosnul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea