Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Primar Gheorghe Valentin Rotar, candidat PNL: ”Blajul este pe drumul cel bun!”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Primar Gheorghe Valentin Rotar, candidat PNL: ”Blajul este pe drumul cel bun!”

Odată la patru ani vine ora bilanțului, vine timpul când trebuie să privim înapoi și să analizăm, cu cât mai multă obiectivitate, de unde am plecat, care au fost speranțele noastre, care au fost obiectivele noastre, cum am muncit pentru ele și ce am realizat. În acest moment eu vreau să vă asigur că Blajul este pe drumul cel bun și ăsta este meritul nostru, al celor care am crezut în Blaj, am crezut că putem reuși, atunci când mulți nu credeau în forța noastră.

Acum opt ani am ales sloganul: “Rotar, bun de primar!”, iar dumneavoastră ați fost de acord cu asta, mi-ați dat echipa de consilieri și sprijinul dumneavoastră la Consiliul Județean, lui Ion Dumitrel, un adevărat prieten al Blajului. După alți patru ani v-am cerut să mergem mai departe în proiectul nostru, în aceeași echipă, atât la Blaj, cât și la județ, și am zis ”Rotar, în continuare primar!” și iarăși ați fost de acord șighe valentin rotar am continuat munca începută, pentru modernizarea Blajului. Acum, cu o lună de zile înainte de alegeri, vă îndemn să punem ”Blajul, înainte de toate!”, pentru că este momentul nostru și trebuie să profităm de el. Blajul are șansa de a mări viteza dezvoltării sale. În acești patru ani s-au realizat cele mai mari proiecte de dezvoltare durabilă pentru Blaj, iar acum trebuie să ne consolidăm realizările. Am pus accentul pe atragerea de investiții, pe dezvoltarea infrastructurii, am căutat să tragem fonduri europene și să dezvoltăm orice parteneriate capabile să asigure modernizarea comunității noastre. Toate acestea le-am reușit împreună, dumneavoastră, Primăria Blaj și Consiliul Județean Alba, care și-au dat mâna în parteneriatul de dezvoltare a Blajului și a întregii zone a Târnavelor.

Vreau să vă reamintesc câteva dintre marile proiecte finalizate în mandatul 2012-2016: lReabilitarea Palatului Cultural; lReabilitarea Bazei de Agrement din “Parcul Avram Iancu”; lConstruirea Stației de Epurare a Municipiului Blaj; lExtinderea rețelei de canalizare în Municipiul Blaj; lFinalizarea Stației de Transfer a Deșeurilor; lFinalizarea asfaltării a 40 de kilometri de străzi în Municipiul Blaj; lFinalizarea construcției Grădiniței de Copii, cu 200 de locuri, în zona Câmpia Libertății; lFinalizarea iluminatului public economic, integral pe LED; lPrimul oraș din Transilvania campion la volei feminin din România – Volei Alba Blaj; lFinalizarea Căminelor Culturale din Mănărade și Petrisat; lAmenajarea Parcurilor “Timotei Cipariu”, “Petofi Sandor” și din Mănărade; lModernizarea Casei Căsătoriilor din sediul Primăriei Blaj; lReabilitarea cabinetelor medicilor de familie din Blaj, strada Mitropolit Andrei Șaguna; lAmenajarea a 400  de locuri de parcare în Municipiul Blaj; lAmenajarea a 25.000 de metri liniari de trotuare cu dale și a 15.000 metri liniari de rigole; lAmenajarea locurilor de joacă pentru copii ; lConstruirea Centrului Național de Dezvoltare Turistică; lAmenajarea drumurilor de hotar la Mănărade, Tiur și Petrisat.

Pentru viitorii patru ani ne propunem să ducem Blajul la nivelul următor, să dezvoltăm proiecte ce vizează domenii esențiale pentru dezvoltarea și confortul personal al fiecărui blăjean, precum sănătatea, învățământul, sportul, activitățile culturale și tot ceea ce ține de petrecerea timpului liber al locuitorilor acestui oraș, în slujba căruia mi-am pus activitatea în cele două mandate de primar de până acum. De aceea, eu și echipa mea de consilieri locali avem nevoie de votul dumneavoastră. Haideți ca împreună să punem “Blajul, înainte de toate!”

Publicitate electorală PNL

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea