Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Ovidiu Jidveian: Eu sunt doar o voce. Puterea de a schimba lucrurile e la voi!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

jidveianCred în libertatea de exprimare şi în capacitatea noastră de a influenţa soarta comunităţii şi, implicit, vieţile noastre. Sunt conştient că există, în mentalitatea publică, o senzaţie de saturaţie în ceea ce priveşte politica şi oamenii care fac parte din ea. Explicaţia e relativ simplă: cei mai mulţi politicieni uită că au fost aleşi pentru a susţine comunitatea şi interesele majoritare.

Promisiunile nerespectate, dezinteresul pentru cetăţean, ignoranţa faţă de nevoile acute de dezvoltare ale urbei, nu fac altceva decât să erodeze încrederea şi să întărească convingerea că, indiferent de prezenţa la vot, nu se va schimba niciodată nimic. Voi îndrăzni să vă contrazic, confirmându-vă temerile. Aveţi dreptate, nu se va schimba nimic dacă alegeţi să nu ieşiţi la vot. Aceiaşi oameni, aceleaşi instituţii imobile şi lipsite de transparenţă vor decide pentru dumneavoastră. Cred, totodată, că subestimaţi potenţialul de a vă hotărî singuri viitorul. Dacă sunteţi dezamăgiţi, votaţi altceva! Dacă sunteţi mulţumiţi, votaţi aceiaşi oameni! Punctul vostru de vedere poate fi decisiv.

Puterea nu aparţine politicienilor! E doar un mit întreţinut de cei care au interesul de vă influenţa să rămâneţi pe margine, impasibili pentru că, nu-i aşa, nimic nu se schimbă… Poate sunt idealist, poate oamenii din jurul meu sunt prea entuziaşti, dar cred cu tărie că oamenii pentru care lupt, toţi cetăţenii din Alba Iulia, merită o viaţă decentă şi că acest oraş, dincolo de semnificaţia istorică, are potențial de a se dezvolta. Sunt, însă, conştient că nu voi putea reuşi singur: nu e doar bătălia mea, e, îndeosebi, bătălia noastră. Eu sunt doar o voce: puterea de a schimba lucrurile e la voi! Voi sunteţi capabili să transformaţi acest oraș într-un în care copiii noştri vor dori să se întoarcă după finalizarea studiilor universitare.

Dacă nu votaţi, pierdeţi şi şansa de a trăi într-un oraş mai bun, cu locuri de muncă, salarii decente şi oportunităţi reale de dezvoltare pentru tinerii eminenţi. Am încrederea că votul vostru va fi în concordanţă cu principiile, aspiraţiile şi credinţele voastre. Nu există lideri mesianici, există, însă, oameni care înţeleg că interesul majoritar primează şi încearcă să găsească soluţii concrete şi coerente. Aşadar, voi aveţi puterea de a stabili, prin vot, modul în care interesele voastre vor fi reprezentate.

Publicitate electorală

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea