Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) O autostradă care să unească toate regiunile ţării – unul dintre proiectele ALDE care va sta la baza relansării economice a României

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

alde-siglaO viaţă mai bună pentru cetăţenii ţării – acesta este scopul final al tuturor proiectelor pe care ALDE le propune pentru următorii patru ani. Este, însă, nevoie să realizăm o creştere economică reală, care să pună în legătură directă performanţele economice şi potenţialul pe care îl avem.

Când vorbim de calitatea vieţii, vorbim şi de infrastructură, de căi de comunicaţie, unul dintre factorii importanţi care permite economiei, în special industriei, sã se dezvolte, şi care asigură atât conectarea României la ţările din jur, dar şi eliminarea decalajelor de dezvoltare dintre regiunile ţării.

Pentru aceasta este nevoie de consolidarea şi modernizarea reţelei de drumuri existente deja, dar şi de construcţia unor noi căi de acces, măsură care necesită un efort concentrat la nivelul Guvernului şi al Parlamentului, pentru identificarea surselor de finanţare.

Proiectul ALDE privind infrastructura de transport, cuprins în Pactul naţional de investiţii pentru perioada 2017-2020 – soluţia propusă de ALDE pentru a asigura progresul economic de care avem nevoie, prevede ca până în 2020 să fie construiţi peste 530 de km de autostradă care vor genera aproximativ 6.500 de locuri de muncă. Iar în final va rezulta o autostradă care să unească toate regiunile ţării, astfel încât unele zone să nu mai fie ocolite de investitori.

Numai în anul 2017, România este capabilă să dea în lucru minimum 200 de km de autostradă. Este vorba despre lucrări demarate, care sunt în diverse stadii şi care înseamnă automat şi investiţii care se vor întoarce în economie.

Infrastructura de transport a judeţului va fi şi una dintre priorităţile noastre. Ca parlamentari, vom insista la Ministerul Transporturilor pentru respectarea termenului de construcţie a Autostrăzii Sebeş – Turda, dar vom căuta şi soluţii pentru problemele existente pe acest domeniu, în prezent, în special în Munţii Apuseni, unde drumurile proaste menţin, în continuare, subdezvoltată aproape toată zona.

În 11 decembrie votaţi ALDE Alba iar noi vom porni împreună cu cetăţenii judeţului pe un drum nou, într-o ţară ai cărei conducători nu fac simple promisiuni, ci găsesc soluţii!

Mihai Horaţiu Josan, candidatul ALDE Alba la Camera Deputaţilor
Daniel Gheorghe Rusu, candidatul ALDE la Senat

Material publicat la comanda ALDE Alba
Cod unic de identificare ALDE: 11160008

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea