Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Mesajul Partidului Mişcarea Populară către cetăţenii Sebeşului

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

comaniciuStimaţi cetăţeni ai Sebeşului, Numele meu este Nichita Comăniciu şi vă adresez acest mesaj pentru a mă prezenta şi pentru a vă spune ce îmi doresc să realizez ca primar al municipiului Sebeş. Sunt născut în Sebeş şi am vârsta de 57 de ani. Am absolvit Facultatea Energetică din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti şi am activat în domeniul producerii de energie electrică la diverse întreprinderi, ultima dată în cadrul Hidroelectrica Sebeş.

Nu o să vin în faţa dumneavoastră cu promisiuni deşarte, prezentându-mă drept un „salvator” care are soluţii miraculoase. Am decis să candidez pentru că trebuie să mă implic. Trebuie să fim conştienţi că doar implicându-ne putem schimba această stare de stagnare care domneşte în domeniul public al Sebeşului, spre deosebire de domeniul privat, care este foarte activ. Partidul Mişcarea Populară are drept scop modernizarea societăţii româneşti, prin promovarea şi punerea în practică în România a doctrinei şi politicii populare, respectând valorile Partidului Popular European şi principiile fundamentale ale politicii moderne de centru-dreapta. Am ales şi acceptat să candidez din partea PMP la funcţia de primar al municipiului Sebeş pentru că a sosit momentul unei schimbări, pentru că a sosit momentul unei schimbări de generaţie, de atitudine, de manifestare în viaţa publică.

Priorităţile mele pentru SEBEŞ sunt structurate pe trei domenii principale: promovarea investiţiilor, domeniul social şi problema mediului. Pentru că îmi propun sa fiu un primar altfel, mesajul meu este diferit faţă de contracandidaţii mei. Mesajul meu electoral este: Votaţi schimbarea! Vreau să readucem NORMALITATEA în oraşul nostru. Prin argumentele enumerate mai sus vă cerem votul pentru candidaţii Partidului Mişcarea Populară de pe listele Consiliului Local Municipal Sebeş, Consiliului Judeţean Alba şi pentru candidatura mea la funcţia de primar al municipiului Sebeş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea