Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) În Alba Iulia și în Alba singurele rezultate sunt cele date de muncă și de fapte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dragi locuitori ai județului Alba,

Suntem la capătul unei noi campanii electorale, în care mulți s-au străduit să pozeze în altceva decât îi cunoaște lumea.  Cu un zel de necontrolat la nivel de morală și moralitate, uită că în Alba Iulia și în Alba singurele rezultate sunt cele date de muncă și de fapte.

mirceahava-1Din păcate, a fost nevoie de prea mulți ani pierduți cu jalba-n proțap pe la uși de guverne și parlamente ca să înțelegem că dezvoltarea locală e pentru ei doar o vorbă folosită mult prea des, în special aproape de alegeri. În rest, ei cu lumea lor, cu patru ani frumoși și bănoși, noi cu greutățile noastre și Dumnezeu cu mila. Ca dovada, avem și cel mai recent bilanț anunțat de Institutul de Politici Publice care confirmă: parlamentul acesta, dominat de PSD, a fost cel mai slab de după Revoluție. Și mai sunt multe lucruri care pot fi confirmate. Vor ieși, în acest decembrie, de sub gheața groasă a disprețului și nesimțirii.

Din fericire, la Alba Iulia, am înțeles la timp că e, în cel mai bun caz, o pierdere de timp să așteptăm mila cuiva și ne-am urmat singuri destinul, ne-am lepădat de eterna așteptare românească și ne-am pus pe treabă. Am ales munca. Am votat progresul vizibil, de care să ne putem bucura fiecare. Rezultate? Nu cred că e nevoie să le fac eu un inventar. Cei mai abilitați să faceți asta sunteți chiar dumneavoastră, printr-o simplă comparație între Alba Iulia prezentului și Alba Iulia la momentul 2000, de exemplu. Am reparat, ne-am reinventat, am adăugat, ne-am extins, am crescut pentru că am crezut. În noi înșine, într-o Alba Iulia “salvată” de albaiulieni, prin înțelegere și alegere, prin votul nostru matur,  prin muncă și dăruire, nu de oameni ai conjuncturilor politice, aciuați vremelnic prin București.

Nu am nicio îndoială că la fel vor sta lucrurile și în această duminică. Pentru că am învățat să cred nu în sloganuri trâmbițate ci în chibzuință și responsabilitate. De aceea nu o să îndrăznesc nici măcar să mă gândesc să vă sugerez cui sa-i dați votul dumneavoastră pe 11 decembrie. Vreau doar să vă rog să mergeți la vot, cum ați făcut de fiecare dată și să folosiți cum știți mai bine acest drept atât de greu câștigat. Vreau să vă rog să luați cu voi în cabina de vot nu orgolii, nu ce-ați văzut prin campanie, nici măcar principii. Luați doar o fotografie a cuiva drag. A unui copil, nepoțel sau strănepot. Și să fiți convinși și împăcați că nu pentru noi, ci pentru ei, generațiile următoare, votăm. Dumnezeu să ne dea ințelepciune și gânduri bune!

Cu încredere în dumneavoastră,

Mircea Hava, președintele PNL Alba

Comandat de PNL Alba, Tipărit de SC UNIREA PRES SRL, Cod unic mandatar financiar: 11160004

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea