Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Guvernul tehnocrat ZERO a alocat, în acest an, ZERO lei pentru Ziua Naţională, la Alba Iulia!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preferatul PNL, ARDELEANUL CIOLOŞ, a uitat din nou de Alba Iulia!

Pentru prima dată românii au sărbătorit Ziua Naţională a României dezbinaţi, țara noastră fiind împărţită în două de cei care, vremelnic, îi conduc destinele de la Cotroceni şi de la Palatul Victoria. Am văzut o Românie a tribunelor, a conducătorilor cocoţaţi pe podiumuri înalte, cu înfumurare, ca să îi vadă românii.

conferinta-de-presa-dacian-ciolosAm văzut apoi ADEVĂRATA Românie, puternică, a oamenilor simpli care au sărbătorit decent şi frumos ziua sfântă de 1 decembrie. PSD Alba s-a oprit în aceste zile din agitaţia campaniei electorale şi, din respect pentru România şi pentru români, a încercat să promoveze cel mai important mesaj: românii au nevoie de unitate! Din păcate, din palatele lor – Cotroceni şi Victoria, preşedintele Klaus Werner Iohannis şi premierul Dacian Julien Cioloş au ignorat strigătul puternic al românilor şi au continuat să dezbine şi să împartă România în funcţie de interesele lor politice.

Într-o încercare disperată de a transfera din puţinul capital de imagine pe care îl mai are către PNL, preşedintele Iohannis şi-a bătut joc de Ziua Naţională, oare cu ce drept, transformând-o într-un fel de banchet personal, după bunul său plac. La rândul său, premierul ardelean Dacian Julien Cioloş a uitat subit de Alba Iulia şi de ceea ce înseamnă 1 decembrie şi a reuşit „performanţa” de a aloca, în acest an, ZERO LEI pentru manifestările din capitala tuturor românilor. Guvernul tehnocrat ZERO a alocat, în 2016, ZERO lei pentru sărbătorirea Zilei Naționale, la Alba Iulia.

Și pentru că sprijină Guvernul ZERO, liberalii din Alba au tăcut, ca nu cumva să îl supere pe preferatul lor, Dacian Julien Cioloş. Apoi, atât preşedintele Klaus Werner Iohannis, cât şi premierul Dacian Julien Cioloş, ambii români ardeleni, AU UITAT că de 1 decembrie românii vin la Alba Iulia, locul unde, în 1918, s-a realizat Marea Unire, fiind prezentă atunci întreaga clasă politică. Ne întrebăm ce poate face Dacian Julien Cioloş pentru oamenii din Alba, dacă nici măcar ca ardelean nu şi-a amintit de Alba Iulia?

Cum pot avea încredere românii din Alba şi din Alba Iulia că la 1 decembrie 2018 Dacian Julien Cioloş şi Klaus Werner Iohannis îşi vor aminti de Alba Iulia, şi de ceea ce înseamnă cu adevărat 1 decembrie: UNITATEA TUTUROR ROMÂNILOR? Nu am reacţionat înainte de 1 decembrie şi am tăcut în zilele următoare pentru a lăsa românii să se bucure de ziua lor, însă nu putem accepta modul în care preşedintele şi premierul îşi bat joc de români, de valorile noastre naţionale, de Alba Iulia şi de ziua de 1 decembrie!

Partidul Social Democrat Alba le cere public, prin această scrisoare deschisă, preşedintelui Klaus Werner Iohannis şi premierului Dacian Julien Cioloş să se comporte asemenea unor români adevăraţi, să înceteze acţiunile periculoase de dezbinare, care fac rău României şi să nu uite că trebuie să lucreze în interesul tuturor românilor.

Ardelenilor Iohannis şi Cioloş le recomandăm să le prezinte public scuze românilor din Alba Iulia, pentru că au uitat de oraşul simbol al unităţii naţionale!

Partidul Social Democrat Alba

Comandat de PSD Alba/Executat de SC Unirea Pres SRL/Cod unic mandatar financiar: 11160007

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Peste 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în Roșia Montană: Primăria a solicitat aviz pentru proiectul MAMUT de peste 22 milioane

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Peste 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în Roșia Montană: Primăria a solicitat aviz pentru proiectul MAMUT de peste 22 milioane Primăria Roșia Montană se pregătește să modernizeze patru drumuri comunale cu o lungime totală de aproape 11 kilometri. Este vorba despre DC 146, DC Coasta Henții, DC Hondru Curături – tronosnul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea