Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Guvernul Cioloş = un munte de indiferenţă şi nepăsare față de cetățenii țării! Români, nu vă lăsaţi viitorul influenţat de străinii din spatele guvernului tehnocrat!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultimele zile am auzit expresia „Dacian Cioloş este un ardelean şi un munte de bun simţ”, repetată de liderii liberali. Dar, tot în aceste zile, am stat de vorbă cu numeroşi cetățeni ai Albei, ardeleni adevăraţi, care nu au simţit bunătatea şi bunul simţ al „ardeleanului” Dacian Julien Cioloş.

psdÎn Ţara Moţilor, la Blaj sau în Alba Iulia, românii ardeleni s-au săturat să aştepte ca „ardeleanul” Cioloş, susţinut frenetic de PNL, să înceapă să se gândească şi la ei! Suntem în pragul sărbătorilor şi privim cu încredere spre un nou an, un an în care românii şi-ar dori să simtă creşterea economică a României în buzunarele lor. Cioloş şi tehnocraţii nu sunt deloc interesați de problemele românilor, demonstrând că sunt UN MUNTE de indiferenţă şi de nepăsare.

În laboratoarele palatelor Cotroceni şi Victoria, preşedintele Klaus Werner Iohannis şi premierul Dacian Julien Cioloş urzesc planuri malefice pentru viitorul României şi al românilor. În disperarea de a rămâne la putere, Iohannis şi Cioloş vor să îl aducă la guvernare pe Traian Băsescu şi să facă o alianţă cu PMP. Asemenea unor Iuda ai politicii, cei doi vor să îi vândă pe români şi să îi pună la butoane pe toţi cei care au distrus economia României, au tăiat pensiile şi salariile românilor şi au dus ţara la cel mai mare declin economic şi social.

Dar cel mai mare risc pentru România sunt interesele străine din spatele guvernului tehnocrat. „Ardeleanul” Cioloş stă în genunchi în faţa Europei, în timp ce miniştrii săi tehnocraţi răspund cuminţi la comenzile date de Soros, un miliardar ungar care vrea să influenţeze destinele românilor. Să ne mai mirăm atunci că Guvernul Cioloş a dat 650 de milioane de euro firmelor străine, iar de 1 Decembrie a alocat ZERO lei pentru manifestările de la Alba Iulia, dedicate Zilei Naţionale?

Să ne mai mirăm de ce în ultimii doi ani, de când au ajuns tehnocraţii lui Soros la putere, s-au înmulţit vânzările de terenuri agricole din România şi pământul românesc este vândut pe NIMIC străinilor? În schimb, Guvernul tehnocrat a economisit sute de milioane de euro, în 2016, şi nici măcar un leu nu a ajuns în buzunarul românilor! PNL girează, din păcate, această bătaie de joc la adresa românilor şi dintr-un partid istoric şi naţional s-a transformat într-un partid anti-românesc, un partid cu lideri pregătiţi să vândă România.

Noi, cei din PSD, venim cu încredere şi cu fruntea sus în faţa locuitorilor din Alba şi le prezentăm FAPTE, nu poveşti tehnocrate. Programul PSD va aduce prosperitate şi un trai decent pentru TOŢI ROMÂNII! Spre exemplu, județul Alba, în 2015, în timpul Guvernării PSD, a primit cu 285 milioane de lei mai mult faţă de 2011, perioada guvernării Boc, un alt „ardelean” de faptele căruia ne amintim cu tristeţe. În 2016, „ardeleanul” Cioloş nu este în stare nici măcar să îşi amintească de semnificaţia zilei de 1 Decembrie şi alocă ZERO LEI pentru Alba Iulia!

PSD nu promite, ci îşi asumă misiunea de a dezvolta economia României, astfel încât creşterea economică să ajungă în buzunarul românilor, în pensii şi salarii decente. În Alba, PSD propune pentru Parlament candidaţi cinstiţi, dedicaţi oamenilor şi buni profesionişti! Votaţi PSD – cea mai bună echipă a Albei!

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Echipa PSD Alba – cei mai buni profesionişti pentru Parlament

Comandat de PSD Alba/Executat de SC Unirea Pres SRL/Cod unic mandatar financiar: 11160007

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor! USR Daia Română are plăcerea să anunțe desemnarea lui Silviu-Mihai Moldovan, candidat pentru funcția de primar al comunei Daia Română. Cu o viziune proaspătă și un plan ambițios de dezvoltare, Silviu este hotărât să contribuie la dezvoltarea și prosperitatea locală. În vârstă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea