Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Echipa liberală are proiecte serioase pentru Ciugud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Este o onoare pentru mine să candidez, din partea PNL, pentru Primăria comunei Ciugud și să arăt astfel că îmi pasă de comunitatea în care trăiesc și de viitoul ei. Am alături echipa puternică a PNL și vă propun un program bazat pe respectul pentru cetățean, indiferent de opțiunea politică a fiecăruia.

Soluționarea litigiilor de fond funciar se poate face la nivel local, la fel ca și rezolvarea problemelor crescătorilor de animale privind pășunile, fără procese constisitoare și lungi. Se pot găsi soluții și pentru încurajarea persoanelor interesate de înființarea de ferme și de valorificarea produselor agricole.

Modernizarea drumurilor secundare din comună, cu fonduri europene, mai ales în zonele cu construcții noi, va aduce un nou suflu comunei. La fel și modernizarea centrului satului Hăpria, înființarea unei zone pentru agrement cu terenuri sportive și exploatarea luciului de apă, precum și la amenajarea văii Hapria.

Ne-am propus, totodată, și înființarea unei baze sportive la nivel de comună, de care să beneficieze toți cetățenii și care să fie administrată doar de primărie.

Din păcate, suntem printre puținele comune unde lipsește inițiativa locuințelor socialem, ori a celor de serviciu, fapt pentru care ne vom preocupa de găsirea de soluții în vederea transformării unor spații publice în apartamente de seviciu.

Identificarea de terenuri și acordarea acestora, cu titlu gratuit, tinerilor căsătoriți pentru a-și putea ridica o casă, este o altă propunere prioritară din programul PNL pentru Ciugud.

O dorință veche a locuitorilor din satele Ciugud, Limba, Șeușa, nerealizată până acum, se referă la construiriea unui pod rutier peste râul Mureș, care să facă legatura cu municipiul Alba Iulia. Avem în vedere acest proiect și dorim, de asemenea, construirea unei piste pietonale și pentru biciclete pe ruta Drâmbar – Alba Iulia, care i-ar ajuta foarte mult pe cei ce fac naveta.

Nu în ultimul rând, voi milita pentru sprijin in sistemul educational cu tot ce se poate, inclusiv susținerea evenimentelor cultural-sportive, la nivelul intregii comune, gratuitate la transportul elevilor si cadrelor didactice

Cugudul nevoie de oameni noi în administrație, oameni cu idei liberale!

Publicitate electorala PNL Alba

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea