Rămâi conectat

Sport

Ofertă de senzaţie pentru Nicuşor Stanciu: 10 milioane de euro de la Zenit St. Petersburg!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nicusor Stanciu Steaua 3Ex-uniristul Nicuşor Stanciu poate deveni cel mai scump fotbalist român din toate timpurile, ruşii de la Zenit Sank Petersburg fiind dispuşi să achite suma de 10 milioane de euro pentru transferul fotbalistului de la Steaua, jucător care sâmbătă va împlini 23 de ani.

În campionatul Rusiei mai evoluează un alt fotbalist albaiulian, Gicu Grozav, legitimat la Terek Groznâi. Conform informaţiilor furnizate de DigiSport, visul lui Gigi Becali de a încasa 10 milioane de euro pentru Stanciu este aproape de concretizare, sursa citată susţinând că detaliile mutării lui Stanciu la Zenit sunt clarificate în proporţie de 90%.

 Subiectul a fost preluat şi de prosport.ro care menţionează că este totuşi greu de crezut că ruşii vor face pasul final înainte de Campionatul European din Franţa. Este binecunoscut faptul că echipele cu pretenţii din Europa aşteaptă încheierea unui turneu major pentru a putea stabili cu exactitate suma de transfer a unui jucător în funcţie de evoluţiile avute la o competiţie de anvergură. De asemenea, mai trebuie precizat că în urmă cu doar câteva luni un alt club din Rusia, Krasnodar, nu era dispus să plătească mai mult de trei milioane de euro pentru Stanciu.

Nicolae Stanciu este născut pe 7 mai 1993, ziua în care Steaua sărbătoreşte cea mai mare performanţă obţinută de fotbalul românesc, câştigarea acum 30 de ani a Cupei Campionilor Europeni, la penalty-uri, în meciul cu Barcelona.

În sezonul 2015-2016, Stanciu a jucat 38 de partide pentru Steaua, de fiecare dată intrând pe teren din postura de titular. Mijlocaşul ofensiv înalt de 1,70 metri a marcat de 14 ori şi a dat 11 assist-uri, fiind de departe cel mai prolific jucător al Stelei. Aproape sigur, Stanciu va face parte din lotul României pentru Euro 2016, prestaţiile sale din „amicalele” cu Lituania, 1-0, respectiv Spania, 0-0, fiind apreciate de toată lumea.
Dacă mutarea stelistului la Zenit se va concretiza, iar suma de transfer anunţată va fi respectată, Stanciu va deveni cel mai scump fotbalist „exportat” de România. Până acum, cele mai mari sume de transfer s-au încasat pentru Chiricheş (Tottenham a plătit 9,5 milioane de euro), Gardoş (Southampton a achitat 6,8 milioane de euro), iar Top 3 este încheiat de transferul lui Săpunaru de la Rapid la FC Porto, lusitanii plătind 6 milioane de euro, se arată în prosport.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea