Rămâi conectat

Ştirea zilei

O tânără din județul Alba, condamnată la 5 ani și 4 luni de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc, în Anglia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O tânără din județul Alba a fost condamnată de instanța din Manchester la peste 5 ani de închisoare cu executare, pentru trafic de droguri de clasa A.

Este vorba despre Paula Tăbăcaru din Sebeș, în vârstă de 23 de ani, care, potrivit presei britanice, alături de alți doi tineri, Elvis Hasanaj (22 de ani) și Kamer Mici ( 26 de ani) făcea trafic de droguri de mare risc.

Cei trei au fost condamnați, în urmă cu trei săptămâni, de către Curtea Coroanei din Manchester la un total de 11 ani de închsioare.

Presa britanică relatează că aceștia au fost arestați în urma unor razii a forțelor speciale. Se pare că aceștia furnizau droguri în centrul orașului Manchester, iar în urma unor percheziții Poliția ar fi descoperit la domiciliile acestora cocaină în valoare de  57.000 de lire sterline și peste 36.000 de lire sterline, bani cash.

Tânăra din Sebeș ar fi fost cea care prelua comenzile, iar ceilalți doi tineri le furnizau.

Tot în cadrul perchezițiilor, polițiștii ar fi recuperat și o listă de clienți de la care cei trei traficanți ar fi avut de încasat în total 110.000 de lire sterline.

Paula Tăbăcaru a primit cea mai mare condamnare, de 5 ani și 4 luni, iar Hasanaj și Kamer Mici au fost condamnați la câte 3 ani de închisoare.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea