Rămâi conectat

Curier Județean

O tânără din Aiud și doi bărbați din Sebeș și Cugir ”arși la buzunar”, după ce au condus cu viteză excesivă pe autostrăzile A1 și A3

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au sancționat, duminică, mai mulți șoferi care conduceau cu viteză excesivă, pe autostrăzile A1 și A3.  Între aceștia s-au aflat doi bărbați și o femeie din județul Alba.

Astfel, un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Sebeș, a fost depistat la kilometrul 351 al autostrăzii A1, conducând cu viteza de 190 km/h. Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 1.305 lei.

În aceeași zi, în intervalul 12.00 – 13.00, pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, la kilometrul 326, a fost depistat un bărbat, de 49 de ani, din Cugir, care conducea un autoturism cu viteza de 187 km/h. Poliţiştii l-au sancţionat cu amendă, în valoare de 2.030 lei.

De asemenea, la kilometrul 15 al autostrăzii A3 Turda-Borș, polițiștii au depistat o femeie, de 27 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 187 km/h. Ea a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 1.305 lei.

Ca măsură complementară, celor trei șoferi le-au fost reţinute permisele de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea