Rămâi conectat

Ştirea zilei

O șoferiță din Cugir, moartă de beată la volan, oprită de polițiști la Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică dimineață, la orele 05.35, poliţiştii Biroului Rutier Alba, în timp ce desfășurau activităţi de supraveghe şi control a traficului rutier pe strada Ferdinand I din municipiu, au observat un autoturism ce prezenta avarii în partea din faţă.

Potrivit IPJ Alba, “agenții rutieri au identificat-o pe conducătoarea autoturismului, D.M.D., de 35 de ani, din Cugir şi, întrucât emana miros de alcool, au testat-o cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de  0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

D.M.D. a fost condusă la spitalul din Alba Iulia unde i-a fost recoltată probă de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătoarea auto se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, faptă  prevăzută şi pedepsită de art. 336 alin.1 din Codul Penal.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Sunetele tulnicelor din Apuseni au răsunat la Bruxelles, în Place de la Bourse: Două surori din Alba duc mai departe tradiția populară moștenită de la bunica lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sunetele tulnicelor din Apuseni au răsunat la Bruxelles, în Place de la Bourse: Două surori din Alba duc mai departe tradiția populară moștenită de la bunica lor Două tulnicărese din Apuseni, Crinela Narița și Geanina Onețiu, au oferit sâmbătă, 20 aprilie, un moment artistic special, în cadrul unui eveniment din seria inițiativelor europarlamentarului Victor Negrescu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea