Rămâi conectat

Politică Administrație

O nouă AMÂNARE pentru depunerea proiectului Legii salarizarii unitare la Parlament. Potrivit unui deputat PSD nu s-a stabilit un termen limită

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit liderului deputatilor PSD, Marcel Ciolacu, nu există un orizont de timp pentru depunerea la Parlament a proiectului legii salarizării unitare, fiind foarte puțin probabil ca acest demers să fie făcut în cursul acestei saptamani. Lunea trecută Liviu Dragnea anunțase că depunerea se amâna cu o săptămână.

Întrebat dacă s-au primit amendamente la proiectul legii salarizarii unitare, Ciolacu a spus că s-a creat un mail special, iar mai mulți social-democrați au trimis propuneri în acest sens.

„Am creat un mail special, atât ministerul cât și grupul PSD și toate amendamentele merg pe mail atât la grup, cât și la minister. Sunt destule. Eu vorbesc de PSD în momentul acesta”, a răspuns liderul deputaților PSD.

El a susținut că proiectul a fost trimis la toate grupurile parlamentare. Chestionat în continuare dacă nu a primit propuneri de la celelalte grupuri, Marcel Ciolacu a susținut că amendamentele nu trebuie trimise la PSD, ci la Ministerul Muncii.

„Nu trebuie să vină la noi, trebuie să meargă la minister și la Comisii. Nu trebuie să le depună la PSD, ar fi culmea ca celelalte grupuri parlamentare să depuna la PSD”, a completat social-democratul.
Întrebat în continuare când va fi depus proiectul legii salarizării unitare, deputatul PSD a răspuns: „Cand se vor termina absolut toate dezbaterile și toate amendamentele și după ce vom avea un feedback de la toate partidele”.

De asemenea, chestionat dacă exista un orizont de timp, Marcel Ciolacu a raspuns negativ. „Nu am, nu s-a stabilit lucrul acesta. O să stabilim”, a subliniat deputatul PSD.

La insistențele presei care l-a mai întrebat dacă sunt șanse ca proiectul legii salarizării unitare să se depună în această săptămână, liderul deputaților social-democrați a răspuns: „Nu cred”.

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat lunea trecută că depunerea proiectului legii salarizării în Parlament se amână cu o săptămână, timp în care acesta să mai fie discutat de grupurile parlamentare PSD și ALDE, în condițiile în care ministrul Muncii Lia Olguța Vasilescu anunțase că lunea trecuta urma ca proiectul să fie semnat de toți parlamentarii PSD și depus la Senat.

„Nu, eu nu vreau să o depun azi. Să mai stea o săptămână să își mai dea lumea cu părerea”, a spus Dragnea, întrebat dacă proiectul va fi înregistrat luni.

„O săptămână – zece zile în plus nu strică nimănui, ba dimpotrivă”, a comentat acesta.

Sursa: hotnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea