Rămâi conectat

Actualitate

O fetiţă de 9 ani din Teiuş a fost violată de o cunoştinţă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Andrei Aurel Abraham, de 24 de ani, din Teiuş, a fost arestat preventiv, duminică 15 mai, pentru 29 de zile.  Bărbatul este cercetat pentru că a violat  fetiţa unor cunoştinţe de familie, în vârstă de numai  9 ani. Acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea între 15 şi 20 de ani. Sâmbătă, 14 mai, poliţiştii din Teiuş au fost alertaţi chiar de tatăl victimei, îngrozit de cele întâmplate.  Se pare că bărbatul a trecut sâmbătă  în vizită pe la familia fetiţei şi a găsit-o acasă numai pe aceasta. Profitând de faptul că fata era singură şi fără apărare, a abuzat-o sexual.
În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Teiuş suspectul a fost identificat, a fost reţinut iar duminică, 15 mai, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba şi instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de viol. Andrei Aurel Abraham a fost introdus în arestul IPJ Alba.(N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul În jur de 4 milioane de seniori nu vor primi pensiile până de paște sau doar după paște, datorită poștei române care va avea un program special în următoare minivacanță. Livrarea acestora va începe pe 2 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea