Rămâi conectat

Curier Județean

O femeie fără adăpost din Alba, care răbda gerul iernii, transportată la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

O femeie fără adăpost din Alba, care răbda gerul iernii, a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.  

pompieri-smurdComitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba a desfăşurat în ultimele 24 ore,  acţiunile stabilite în şedinţa extraordinară convocată de prefectul judeţului Alba, doamna Albu Mihaela, în data de 07.01.2017, pentru gestionarea situaţiei în perioada valabilităţii Atenţionării meteorologice Cod Galben pentru temperaturi foarte scăzute (perioade în care vântul va avea intensificări, cu viteze de 50…60 km/h şi, pe arii restrânse, 70…75 km/h, spulberând şi troienind zăpada, determinând scăderea vizibilității local sub 200 m si izolat sub 50 m).

Pe acest fond, patrulele Ministerului Afacerilor Interne împreună cu personalul al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi al reprezentanţilor Poliţiei Locale, au patrulat în ultimele 24 de ore pe teritoriul unităţiilor administrativ teritoriale, în căutarea persoanelor cu nevoi, care puteau fi puse în pericol de temperaturile foarte scăzute.

În perioada 07 – 08.01.2017 s-a înregistrat la nivelul judeţului Alba 1 caz social căruia i s-a asigurat asistenţă medicală specializată și a fost transportat la UPU.

Până la această oră, nu sunt raportate situaţii de avarie în ceea ce priveşte alimentarea cu utilităţi publice a consumatorilor din judeţul Alba.

În continuare, instituţiile judeţene cu atribuţii în acest sens monitorizează acest fenomen, pentru a se lua din timp măsurile necesare salvării persoanelor cu nevoi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea