Rămâi conectat

Actualitate

O elevă de la Liceul Sportiv din Sebeş, selectată în lotul național de handbal, a susținut sesiunea specială a Bacalaureatului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O singură elevă din județul Alba, Curmenț M. Bianca Tomina, de la Liceului cu Program Sportiv din Sebeş, care a fost selectată în lotul național de handbal feminin la echipa de tineret, a susținut sesiunea specială a examenului de Bacalaureat 2016.

teren de sport, la liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia08Ea a susținut proba la limba și literatura română, istorie, respectiv logică, argumentare și comunicare.

Absolventii de liceu din loturile nationale, care se pregatesc pentru competitiile internationale sportive sau pe discipline, precum si liceenii care sustin admiterea in universitatile din strainatate au susținut luni prima proba scrisa a Bacalaureatului.

Sesiunea speciala a examenului de Bacalaureat a debutat, luni, cu proba la limba si literatura romana.

Probele scrise vor continua marți cu proba obligatorie a profilului, pe 25 mai cu proba la alegere a profilului si specializării, si pe 26 mai – limba si literatura materna.

Afișarea primelor rezultate, la sediul Colegiului „Nicolae Titulescu” din Brasov, este prevăzuta pentru data de 26 mai (pana la ora 18,00). Contestațiile pot fi depuse in cursul aceleiași zile, in intervalul orar 18:00 – 20:00. Acestea vor fi soluționate în data de 27 mai, zi in care vor fi afișate si rezultatele finale.

Pentru susținerea examenului in sesiunea speciala s-au înscris 237 de elevi de clasa a XII-a, aflati in pregatire sau in etapele de selectie pentru alcatuirea echipelor care vor reprezenta Romania atat la olimpiadele internationale pe discipline, cat si la diverse competitii sportive (campionate europene sau mondiale de juniori etc.), precum si in situatia de a participa la examene de admitere in universitati din strainatate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea