Rămâi conectat

Politică Administrație

O delegație din Alba a participat în 28-30 august, la Mamaia, la Școala Politică de Vară a Femeilor Social Democrate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O delegație din Alba a participat, în 28-30 august, la Școala Politică de Vară a Femeilor Social Democrate care s-a desfășurat la Mamaia, la Hotel Phoenicia Holiday Resort, potrivit unui comunicat de presă.

delegatie PSD Alba la Mamaia04La eveniment au participat femei parlamentari, europarlamentari, primari, consilieri, precum și reprezentante ale ONG-urilor, ale unor instituții centrale și locale, dar și reprezentanți mass-media.

Din partea conducerii partidului, au participat președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, președintele Consiliului Național al PSD, Rovana Plumb, președintele interimar al OFSD, Viorica Dăncilă, vicepreședintele PSD Ecaterina Andronescu.

Delegația Organizației PSD Alba a fost condusă de Marcela Dărămuș, președintele organizației femeilor social democrate Alba. În cadrul lucrărilor, s-au dezbătut teme care au preocupat femeile din PSD, referitoare la direcțiile principale de acțiune ale PSD în etapa actuală, politici publice adoptate de Guvern cu privire la susținerea familiei, a copilului și a persoanelor aflate în dificultate și care au fost cuprinse în “Pactul pentru Demnitatea Femeii”, necesitatea creării unei atitudini civice prompte față de fenomenele violenței, abuzului și violului, propuneri privind înăsprirea legislației împotriva celor care comit asemenea fapte.

În finalul cursurilor Școlii Politice de Vară a Femeilor Social Democrate a fost adoptată o Rezoluție cu privire la implicarea și susținerea femeilor din partid la alegerile locale și generale ce vor avea loc în anul 2016. (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea