Rămâi conectat

Ştirea zilei

O bere produsă în județul Alba, premiată cu aur în Belgia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Berea Albacher Premium, premiată cu aur

bere Albacher la 0,6 lProdusul Albacher Premium 0,661 a primit distincţia Gold Award în cadrul renumitei competiţii internaţionale World Selection 2016 organizată de Monde Selection Belgia. Berea Albacher este produsă de compania Romaqua Group la fabrica din Sebeş, ce înglobează cele mai moderne tehnologii existente pe plan mondial, fiind unica de acest fel din lume.

Albacher este o bere din categoria premium, produsă exclusiv din ingrediente naturale. Datorită fermentării la temperaturi joase (sub 4°C), dioxidul de carbon este persistent, berea menţinându-şi prospeţimea şi perlajul un timp îndelungat şi după deschidere.

Ingredientele berii Albacher nu sunt diferite de cele ale altor beri (malt, apa, hamei si drojdie) decât prin calitatea și cantitatea folosită pentru prepararea sa. Malțul este obtinut din orzoaica de primavara sau de toamna, supusă unui proces de maltificare. Apa trebuie sa aibă calitațile apei de izvor, în timp ce hameiul, ingredientul ce da aroma berii, se va turna în momentul fierberii mustului de bere Albacher. Sunt doua categorii de hamei: amar (sau biter) și aroma, care se împarte la randul sau în mai multe categorii.

Fabrica de bere de la Lancrăm (Sebeș) a fost inaugurată în luna mai 2008. Construcția fabricii a început în iulie 2007, pe un teren de 25 de hectare. Investiția inițială a fost de 140 mil. lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Răzvan Stănilă este elev în clasa a VI-a, la Școala Gimnazială “ Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La sfârșitul lunii martie, tânărul învățăcel a participat la Olimpiada Micilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea