// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Noul Mers al Trenurilor 2012-2013 in vigoare din 9 decembrie – acum și pe telefonul mobil

Începând din 9 decembrie întră în vigoare Noul Plan de Mers al Trenurilor 2012-2013, care va fi valabil pana la 14 decembrie 2013. Zilnic se vor afla in circulație 1378 de trenuri, cu 60 de trenuri mai mult decât în planul de mers 2011-2012.

O noutate pentru seviciile oferite de CFR Calatori este faptul că de luni, 26 noiembrie, Mersul Trenurilor va putea  fi  consultat online in varianta pentru telefonul mobil, folosind adresa m.cfrcalatori.ro, unde este disponibila aplicatia pentru vizualizarea informatiilor.

În legătură cu acest serviciu, pe site-ul CFR Calatori se precizează că folosind noua aplicație se pot obtine informatii despre Mersul Trenurilor intr-un format adecvat pentru aparate mobile, cu un transfer mai mic de date, ceea ce duce implicit la o accesare mai rapida a Mersului Trenurilor CFR Calatori. Dacă utilizatorul doreste sa revina din aceasta aplicatie la site-ul CFR Calatori, trebuie sa utilizeze butonul “Desktop” pozitionat pe bara din josul paginii. Aplicatia m.cfrcalatori.ro poate fi accesata si prin butonul “Mersul Trenurilor pentru mobil” de pe site-ul companiei.

In Traficul international s-au introdus doua noi trenuri cu destinatia Budapesta, de la Bucuresti Nord si de la Sighetu Marmatiei.

Prețurile biletelor de călătorie și sistemul de reduceri rămân neschimbate

CFR Calatori va mentine ofertele comerciale existente, prin care acorda reduceri la transportul feroviar atat in traficul intern cat si in cel international (Minigrup 2-5, biletul dus-intors, cartea VSD, biletul de weekend, procurarea cu anticipatie a biletelor de tren, abonamente, facilitati copii, reduceri la cumpararea online, reduceri la cumparara cu anticipație, cardul TrenPlus etc.).

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136