Rămâi conectat

Actualitate

Noul Mers al Trenurilor 2012-2013 in vigoare din 9 decembrie – acum și pe telefonul mobil

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând din 9 decembrie întră în vigoare Noul Plan de Mers al Trenurilor 2012-2013, care va fi valabil pana la 14 decembrie 2013. Zilnic se vor afla in circulație 1378 de trenuri, cu 60 de trenuri mai mult decât în planul de mers 2011-2012.

O noutate pentru seviciile oferite de CFR Calatori este faptul că de luni, 26 noiembrie, Mersul Trenurilor va putea  fi  consultat online in varianta pentru telefonul mobil, folosind adresa m.cfrcalatori.ro, unde este disponibila aplicatia pentru vizualizarea informatiilor.

În legătură cu acest serviciu, pe site-ul CFR Calatori se precizează că folosind noua aplicație se pot obtine informatii despre Mersul Trenurilor intr-un format adecvat pentru aparate mobile, cu un transfer mai mic de date, ceea ce duce implicit la o accesare mai rapida a Mersului Trenurilor CFR Calatori. Dacă utilizatorul doreste sa revina din aceasta aplicatie la site-ul CFR Calatori, trebuie sa utilizeze butonul “Desktop” pozitionat pe bara din josul paginii. Aplicatia m.cfrcalatori.ro poate fi accesata si prin butonul “Mersul Trenurilor pentru mobil” de pe site-ul companiei.

In Traficul international s-au introdus doua noi trenuri cu destinatia Budapesta, de la Bucuresti Nord si de la Sighetu Marmatiei.

Prețurile biletelor de călătorie și sistemul de reduceri rămân neschimbate

CFR Calatori va mentine ofertele comerciale existente, prin care acorda reduceri la transportul feroviar atat in traficul intern cat si in cel international (Minigrup 2-5, biletul dus-intors, cartea VSD, biletul de weekend, procurarea cu anticipatie a biletelor de tren, abonamente, facilitati copii, reduceri la cumpararea online, reduceri la cumparara cu anticipație, cardul TrenPlus etc.).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea