Rămâi conectat

Politică Administrație

Norma de hrană pentru angajații Poliției locale din Alba Iulia va fi majorată de la 1 ianuarie 2016

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proiectul privind majorarea normei de hrană, de la 1 ianuarie 2016, pentru angajații Poliției locale a fost aprobat, marți, de consilierii locali ai municipiului Alba Iulia în ultima ședință ordonară din 2015.

NORMA nr. 1 potrivit anexei nr. 1 la Ordonanța Guvernului nr. 26/1994, republicată, cu modificările și completările ulterioare, pentru personalul poliției locale în activitate prevăzut la art. 14 alin. (1) lit, b) și c) din Legea 155/2010 republicată, cu modificările și completările ulterioare – 25 de lei/zi.

NORMA nr. 6 potrivit anexei nr. 1 la Ordonanța Guvernului nr. 26/1994, republicată, cu modificările și completările ulterioare, pentru personalul poliției locale în activitate prevăzut la art. 14 alin. (1) lit, a) din Legea 155/2010 republicată, cu modificările și completările ulterioare și personalul de conducere – 32 de lei/zi.

NORMA nr. 12 ”B” potrivit anexei nr. 1 la Ordonanța Guvernului nr. 26/1994, republicată, cu modificările și completările ulterioare, pentru personalul poliției locale în activitate care lucrează în schimburi sau în ture – 5 lei/zi.

Norma de hrană se va acorda diferențiat, pe zile calendaristice, și se calculează nominal pentru fiecare persoană în parte, prin înmulțirea valorii financiare zilnice a normei de hrană cu numărul de zile calendaristice din luna respectivă.

Pe timpul participării personalului poliției locale la orice curs de formare profesională norma de hrană se suspendă. Totodată, în toate situațiile de suspendare a raportului de serviciu sau a contractelor de muncă, conform prevederilor legale, inclusiv pe perioada concediilor medicale, norma de hrană se va suspenda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea